Žene ponosno prošetale Milanom u donjem vešu!

dana Apr10 2019

Drugu godinu zaredom, na magičnom trgu ispred katedrale u Milanu, održan je poseban modni performans, koji je oduševio kako slučajne prolaznike, tako i one koji su došli sa pozivom.

Naime, italijanska influenserka Laura Brioschi ponovno je organizovala “Body Positive” modnu reviju. Žene različitih veličina, građe tela, boja kože i drugih karakteristika, ponosno su se predstavile pred mnoštvom prisutnih na čuvenom trgu i tako potvrdile značaj pozitivnog stava o sopstvenom telu. Lauri Brioschi, manekenki i influenserki sa preko 500k pratilaca, ovom prilikom pridružilo se još oko 150 devojaka koje podržavaju ovaj projekat, u želji da zajedničkim snagama prenesu važnu poruku- da kažemo ne diskriminaciji i da se oslobodimo svih predrasuda o svom telu.

Laura i devojke iz njene najuže ekipe prodefilovale su na  improvizovanoj modnoj pisti sredinom glavnog milanskog trga  u belom donjem vešu Lisca. Među njima su bile i model Fabiana Pastorino, Miss Italia Curvy 2016, model za veće veličine Zuza Zakrewska iz Poljske, Sharon Grobben iz Nemačke, blogerka Benedetta De Luca i influenserka Nina Rima.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook strani.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Žene ponosno prošetale Milanom u donjem vešu!”


« Horror Night u bioskopu Cine Grand

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook