Zebra Dots

dana Feb6 2013

Sastav ZEBRA DOTS je nedavno na sjajnom  nastupu uživo u KC Grad, predstavio beogradskoj publici svoj debi albumWalking on a chance – nastao kao rezultat lokalne saradnje na teritoriji Srbije, Slovenije i Hrvatske između kompanije HP i najveće svetske diskografske kuće Universal Music Group.  Na ovom  sjajnom događaju koji je oduševio sve prisutne ljubitelje elektro-akustične muzike, premijerno je predstavljen i  video spot istoimene numere .

Album ZEBRA DOTS-a  „Walking On A Chance“ donosi 13 autorskih pesama koje odišu groovy zvukom ispunjenim autentičnim, živim i zavodljivim melodijama, te funk, pop, dance i R&B elementima. Sve pesme su snimljene uživo u studiju, bez korišćenja dodatnih semplova, a produkcijom izdanja bavio se vokal i talkbox benda, Koolade.

Album je dostupan  i na nedavno predstavljenom servisu HP Connected Music muzičkoj platformi  dostupnoj na svim HP stonim i prenosivim računarima sa Windows 8 operativnim sistemom, koja ljubiteljima muzike nudi potpuno besplatan pristup Universal-ovom katalogu najpopularnijih svetskih muzičara tokom 90 dana, kao i mogućnost dobijanja ekskluzivnih putovanja na koncerte u inostranstvu.

Pozivamo Vas da isprobate ovaj izuzetan muzički servis na: http://www.hpconnectedmusic.com/rs/sr/artist/zebra-dots-371140


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Zebra Dots”


« U modi je poezija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook