Zara fall 2017: Jesen u znaku Kimona

dana Aug25 2017

Kimono se već uveliko nosio tokom proleća i leta, najčešće preko teksas farmerki. Ono što će obeležiti sezonu jesen 2017 je kimono – pačvork kimono. Pačvork je detalj kolekcija mnogih dizajnera za sezonu jesen/zima 17/18.

Pogledali smo kimono Zarinu kolekciju i odabrali nama najlepše. Atraktivni su crno-beli, posebno tamniji sa cvetnim printom. Većina se slaže da kolekcija i ne može biti previše reprezentativna i inspirativna, kada je pogledamo na manekenkama, zato predlažemo kao inspiraciju blogerku i bivšeg modela Rocky Barnes.

Posmatrajući popularnost kimona u toku proleća i leta, sigurno smo da ove jeseni neće biti ulice bez bar jednog kimona u istoj.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Zara fall 2017: Jesen u znaku Kimona”


« Fudbaleri Crvene Zvezde i Partizana ostvarili plasman u Ligu Evrope

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook