Zabavite se i pripremite za bezbedno uživanje na plaži

dana Jun3 2017

Ovog vikenda, 3. i 4.juna,  ispred Ušće Shopping centra, Eucerin® je za vas pripremio niz zanimljivih aktivnosti koje će vam omogućiti da osetite atmosferu letnjeg odmora, informišete se o adekvatnoj zaštiti od sunca i zabavite.

Leto je tu i svi nestrpljivo očekujemo momenat kada ćemo osetiti atmosferu plaže. Tokom ovog vikenda, ispred Ušće Shopping Centra, imaćemo priliku i da je zabeležimo. Fotografisanje ispred pozadine sa morskim prizorom po vašoj želji, sigurno će biti zabavno svima, a posebno najmlađima, jer će svoj lični morski portret moći da podele i sa “online” drugarima.

Pod parolom “Informiši se kako da budeš bezbedan na suncu”, ovog vikenda, Eucerin® vam istovremeno pruža i mogućnost da skenerom utvrdite tip i specifičnosti svoje kože i, uz stručne savete i uputstva, isprobate Eucerin®  preparate za zaštitu od sunca, koji odgovaraju upravo potrebama vaše kože.

Zabava ispred kamera biće dopunjena stručnim informacijama o odgovornom ponašanju na suncu, dostupnim na licu mesta i na sajtu www.pregledzasve.rs, jer zaštita od UV zračenja važan je faktor zdravlja cele porodice, a posebno najmlađih.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Zabavite se i pripremite za bezbedno uživanje na plaži”


« Vikend intervju: razgovor s talentiranom dizajnericom Vladanom Veljković

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook