Humanitarna akcija Svi smo mi Deda Mraz

dana Jan4 2019

Humanitarna akcija „Svi smo mi Deda Mraz“ pokrenuta je sa željom da se najmlađima iz ugroženih društvenih grupa, ali i starim, zaboravljenim licima pošalje poruka da su nam važni i da mislimo na njih.

Deca, roditelji i zaposleni u VOS Kreativno pero sa puno posvećenosti i ljubavi, za mališane i njihove porodice spakovali su više od 250 novogodišnjih paketića i više od 1500 kilograma osnovnih životnih namirnica, kućne hemije, knjiga, školskog pribora, igračaka, obuće i odeće, a svaki paket je upotpunjen unikatnim poklončićem i čestitkom, koje su deca sa svojim roditeljima, vaspitačima i nastavnicima sama pripremila.

Prvi grad u koji su pristigli paketići bio je Niš, gde je podeljeno preko 120 paketića socijalno ugroženoj deci iz ovog grada. Uručio ih je Jovan Milić, osnivač organizacije „Nađi Raula“, a za svu decu priređen je i prigodan kulturni program.

Ovo doba godine je idealno da pomognemo nekom. Važno je da u ovo vreme slavlja i radosti ne zaboravimo ljude kojima je potrebna pomoć. Pogledajte osmehe ove dece, to je najveća nagrada za sve nas u timu, naglasio je Jovan Milić, osnivač organizacije “Nađi Raula“.

Nakon što su paketići podeljeni deci iz Niša, karavan je svoje putovanje nastavio u Kulinu. Dom Kulina predstavlja jedan od najstarijih domova u Srbiji. Ove teško obolele bolesnike su obišli mladi humanitarci, koji su im uručili donaciju u vidu garderobe, hrane, paketića, higijene, veliki doprinos ovoj donaciji dala je i Karić fondacija. Nakon Kuline, u petak 28. decembra predstavnici škole obišli su Smederevsku Palanku, gde su takođe uručili paketiće ugroženoj deci. Cela akcija simbolično nazvana “Svi smo mi Deda Mraz”, završiće se u ponedeljak, 31.12.2018. kada će predstavnici ove škole obići decu koja se nalaze na lečenju u KBC “Dragiša Mišović” u Beogradu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Humanitarna akcija Svi smo mi Deda Mraz”


« Šesti Dani igre u Kinoteci

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook