Yeprem nakit

dana Jul16 2014

Ukoliko vam je dosadio klasičan nakit, pogledajte Yeprem nakit – nesvakidašnji i futuristički. Bilo šta da odaberete iz najnovije kolekcije brenda Yeprem, i stavite na vašu ruku ili oko vrata, ostavićete utisak dame od stila.


Nastup Dženifer Lopez na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu, u Brazilu

Yeprem nakit ne možete a da ne primetite. Šta god da obučete, ovaj nakit će te krpice zaseniti i biti u prvom planu. Sigurno niste razmišljali o kandžama i manžetnama na ruci ili plastici oko vrata. Zanimljivo zar ne?


Žurka povodom lansiranja albuma Dženifer Lopez – A.K.A.

Pogledajte kako ovaj brend upotpunjuje stil svetskih zvezda. Dženifer Lopez je nosila Yeprem nakit prilikom nastupa, na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu, u Brazilu; lansiranja svog jubilarnog desetog albuma “A.K.A.”. Rijana se pojavila na crvenom tepihu Met Gala 2014 događaju sa nakitom ovog brenda a Miranda Lambert na Music Awards-u 2014.


Rijana na crvenom tepihu Met Gala 2014


Miranda Lambert na crvenom tepihu Music Awards-a 2014

Ukoliko vaš vrat krasi samo plastika i to providna, rizikujete da dospete u žutu štampu i neko vas od novinara “oplete” i tako zasenite događaj na kojem ste bili. To nije u redu prema domaćinima događaja.


Oduševite sve prisutne nesvakidašnjom ogrlicom

Uživajte u najnovijoj kolekciji Yeprem nakita i ne plašite se ekstravagancije. Budite jedinstveni u svemu što radite ali i nosite.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Yeprem nakit”


« Aleksa Jelić promovisao pesmu i spot “Disko i fank”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook