Yas Island – luksuz Emirata

dana Aug25 2016

Bez obzira da li su letnji ili zimski meseci, pitanje je: koju destinaciju odabrati za naredni odmor? Vode li vas misli prema nekoj daljoj destinaciji, a opet ne biste hteli da provedete ceo dan u avionu? Svakodnevne avionske veze iz Beograda do Abu Dabija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima znatno olakšavaju odluku o odmoru na destinaciji gde leto nikada ne prestaje.Ukoliko tome dodate i želju za zabavom gostiju svih dobi iinteresovanja, onda je Yas Island destinacija koja na vrlo kreativan način spaja sve navedeno.

 

Yas Island se nalazi 25 minuta vožnje od Abu Dabija i 45 minuta od Dubaija. Tokom cele godine temperature su letnje i tek u decembru i januaru mogu pasti malo ispod 20 stepeni. Prosečno sunčanih sati ima deset, a temperatura mora kreće se od 21°C u februaru do 33°C u avgustu i septembru.

Svega nekoliko kišnih dana možda, možete doživeti u januaru i martu, dok od maja do novembra, statistički gledajući nema kišnih dana. Sva ta obeležja učinila su Yas Island vrlo popularnom destinacijom, pre svega za odmor na plaži i uživanje u impozantnom vodenom parku, ali i brojnim drugim adrenalinskim sadržajima kojih ima na pretek.


Ostrvo zabave“ mesto je koje objedinjuje sedam hotela rangiranih od tri do pet zvezdica; Yas Viceroy Abu Dhabi, Radisson Blu hotel Abu Dhabi, Crowne Plaza Abu Dhabi, Yas Island Rotana hotel, Park Inn Abu Dhabi, Centro Yas Island i Staybridge Suites Abu Dhabi, raskošne golf terene, prostrane tematske parkove i grandiozni trgovački centar.

Veličanstvena futuristička arhitektura zaštitni je znak Yas Island-a pa tako nakon pogleda na grandioznu džamiju šeika Zajeda u Abu Dabiju, najveću u Ujedinjenim arapskim emiratima i osmu po veličini u svetu ništa manje zanimljiva neće biti ni zdanja kojima se ističe Yas Island. Šetnja ostrvom uistinu je pogled na futuristička remek dela i nadmoćni dizajn u arhitekturi. Na Yas Island-u se nalaze četiri vanredna arhitekstonska dostignuća: toranj „Jebel Dana“ i „Lost Pearl of Yas Waterworld Abu Dhabi“, impozantni krov „Ferrari World Abu Dhabi“.

Yas Marina, smeštena na Yas Island-u neposredno uz stazu Yas Marina i slovi za jednu od lepših marina Abu Dabija. Ljubiteljima jahtinga ovo je jedna od omiljenih destinacija na Bliskom Istoku. Marina ima 227 vezova i može primiti jahte od 8 do 150m te prateći svetske trendove svojim posetiocima pružavrhunskuuslugu i lak pristup obližnjim ostrvima.

yas
U Yas Marini se nalazi i svetski poznati restoran Cipriani prepoznatljiv po italijanskim specijalitetima i sofisticiranoj atmosferi.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Yas Island – luksuz Emirata”


« Nova BTS kampanja Andree Cmrečki inspirirana urbanom i kreativnom djecom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook