Wedding kolekcija za modernu pepeljugu

dana Jul11 2014

Za svoj najlepši dan, svaka buduća mlada istančanog ukusa poželela bi jednu od venčanica iz nove kolekcije modne kreatorke Ines Janković.

Glamurozna i prefinjena, ova kolekcija predstavlja najnoviji poduhvat talentovane dizajnerke, koja je zasigurno ispunila san svim budućim nevestama, koje neguju nešto drugačiji i urbaniji modni stil i shodno tome bi volele  da ponesu posebnu i nesvakidašnju venčanicu, suprotno klasičnom stilu na koji smo navikli.

Haljine Ines Janković upravo su takve –unikatne, ženstvene, savremene, luksuzne i u potpunosti idu u korak sa jednom novom modnom tendencijom, koja podrazumeva ono što zovemo urbanim stilom oblačenja.

Sačinjene od najfinijih materijala, haljine iz Wedding kolekcije definitivno će zadovoljiti čak i najzahtevnije mlade, a utisak o kvalitetu postaje kompletan kada pomenemo perfektne krojeve i vrhunsku izradu svake haljine. Prisustvo različitih vrsta svile u kombinaciji sa romantičnom čipkom, ostavlja upečatljiv trag boho-a, što samo po sebi asocira na esenciju ženstvenosti i klasike.

Ipak, cela kolekcija zapravo predstavlja  dizajnerkino viđenje venčanice na potpuno nov način, koji podržava i formu mini haljine, a čak i pantalona, a ne samo klasične duge bele haljine, koja pripada već nekoj vrsti modnog klišea.

Shodno tome, svaka mlada koja se odluči da za svoje venčanje zablista u jednom od modela iz nove Wedding kolekcije, sa sigurnošću neće pogrešiti, a definitivno će izgledati i osećati se kao prava moderna Pepeljuga. Osim toga, ove predivne haljine i komplete laganih materijala moguće je nositi i u nekim drugim svečanijim prilikama, što je i bila jedna od ideja u toku stvaranja istih.

Kako bi se outfit upotpunio na pravi način, tu su i kožne jakne Ines Atelier, izrađene od najkvalitetnije „nappa“ kože. A, što se nezaobilaznih asesoara tiče, Wedding kolekcija nudi i krajnje luksuzne komade nakita, inspirisane čuvenim stilom ArtDeco-a, sačinjene od Swarowski kristala i sofisticiranih bisera, kojima je dizajnerka dodala notu urbanog, kombinujući ih sa metalom, kao nešto hladnijim i savremenijim materijalom.

Za sve devojke koje uskoro staju na ludi kamen, a žele da se svojim izgledom odvoje od stereotipa „klasične mlade“, a i sve ostale koje bi htele da se bar na jedan dan osećaju kao kraljice urbanog glamura, kreacije Ines Janković zaista su must have!
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Wedding kolekcija za modernu pepeljugu”


« Održan prvi THINKtent u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook