Vreme darivanja: priprema, pozor, sad!

dana Dec3 2018

Samo što smo ušli u decembar i već razmišljamo o poklonima. Gde ih kupiti, kako odabrati dobar poklon, kako ih upakovati; da bude koristan, lep ili i jedno i drugo. Pregršt pitanja nam je u glavi. Ne znamo na koje prvo da odgovorimo. Evo i saveta kako da ga odaberete.

Photo credits: Instagram

Najbitnije je da želja za darivanjem dolazi iz srca! Naš savet je da osluškujete tokom cele godine šta je to što je dragoj osobi neophodno i tako konstantno “zapisujete” stavke. Napravite u glavi fioke nazvane po imenima voljenih osoba i u svakoj spisak – šta je to što fali, što je potrebno ili neophodno.

Ukoliko finansijski nismo u mogućnosti da ostvarimo želju osobi koju toliko volimo i kojoj pripremamo novogodišnji poklon, možemo sami osmisliti i napraviti poklon. Porodica i pravi prijatelji znaju da vrednuju svaki poklon – poklon od srca, posebno ukoliko uložimo truda i rada na istom, dobijemo posebnu novogodišnju ideju, osmislimo interesantno pakovanje.

Nova godina nam se bliži. Šta bi vi poklonili najmilijima?


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vreme darivanja: priprema, pozor, sad!”


« Orlovi dobili rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook