Vodimo vas na Institut Marangoni

dana Feb26 2018

Institut Marangoni organizuje trogodišnje osnovne studije, master programe, jednogodišnje specijalističke programe, kao i letnje profesionalne kurseve. Situiran u centru Milana, sa svoja dva sedišta, nedaleko od trga Doumo, ovaj Institut ima čast da se među njegovim predavačima nalaze pravi profesionalci i eksperti iz oblasti. Osim Milana, Marangoni svoja sedišta ima u Firenci gde se održavaju kursevi umetnosti, kao i u Parizu i Londonu, gradove koje je izabrao zbog njihove važnosti u modnoj industriji.

Osnovan 1935. godine prestižni Istituto Marangoni (Insitut Marangoni) važi za jedan od najpoznatijih u svetu, kada je u pitanju visoko obrazovanje u oblasti mode, dizajna i umetnosti.

Studenti Marangonija, osim što mogu birati među svetskim centrima u kojima će studirati, na raspolaganju imaju i sve instrumente zar rad, a nastava je organizovana po najsavremenijim metodološkim principima, koji omogućavaju svakom studentu neophodna teorijska i pre svega praktična znanja. Mnogi diplomirani studenti koji izađu sa Instituta Marangoni, imaju najbolju preporuku za budući posao u firmama najpoznatijih brendova.

A kako izgleda studirati na ovom fakultetu, razgovarali smo sa studentkinjama Jelenom Đukanović i Anikom Oparom, koje pohađaju master kurs Fashion Design Womenswear.

 
___________________________________________________________________________________________________________________
Ako želite da studirate na Marangoniju i saznate sve o neophpdnoj dokumentaciji za upis, pišite nam na studiranje@nemestic.com
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vodimo vas na Institut Marangoni”


« Tribina “EDERLEZI: Erotika i seks u stripu” 28. februara u DOB-u

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook