Vladana Veljković o ljubavi i novoj kolekciji Sisters Code Atelier

dana Nov21 2018

Urednica portala FashionMag42, dizajnerica brenda Sisters Code Atelier i supruga rock zvijezde, već nekoliko godina sa sestrom Bojanom gradi malo modno carstvo. Vladana Veljković živi svoju bajku nedaleko od Beograda gdje uživa u čarima prirode.

O LJUBAVI

“Na prvom sastanku, sve je bilo tako prirodno, nije bilo nikakve tenzije. Imala sam 36 godina kada sam upoznala Dejana, nisam ni sanjala da ću već sledeće godine biti u braku. Zahvalna sam, jer sam imala tu sreću da mi se dogodi ljubav koja ne zahteva nikakva preispitivanja. Od prvog trenutka osetili smo sreću, kada smo jedno pored drugog. Ubrzo smo počeli da živimo zajedno, prošli smo velike izazove i uspeli smo da sačuvamo našu ljubav. Često putujem, a kada me moj suprug ne prati na putovanjima, jako mi nedostaje. On je i dalje osoba kojoj se najviše divim i čija me muzika obori sa nogu.”

O MODI

“Moda je sastavni deo mog života. Odeća je ta koja vam daje moć da budete ono što želite. Žene uglavnom žele da izgledaju moćno, posebno, nekako drugačije. Dok radim na kolekciji trudim se da dizajniram modele u kojima će svaka devojka/žena da se oseti posebno.”

O KOLEKCIJI

“Nova kolekcija Sisters Code Atelier biće dostupna 13. decembra u Cirihu. Jako sam uzbuđena što smo prvi put Bojana i ja smo uradile liniju kaputa koji oduzimaju dah. Osim što će vas ugrejati izgledaćete elegantno. Ne želim mnogo da otkrivam samo ću reći da će te ih takođe videti na ulicama Firence i Milana.”

 


Marina Đarmati
je zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme. | na twitter-u | facebook-u | tema: intervjui, ličnosti, najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vladana Veljković o ljubavi i novoj kolekciji Sisters Code Atelier”


« Easy Tiger u klubu Mladost

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook