Vlada Savić kolekcija jesen/zima 2013/2014

dana Nov20 2013

Posle višegodišnjeg rada u modnoj industriji i uspešnog predstavljanja u okviru modnih vinjeta na 33. Beogradskom Fashion Week-u, dizajner Vlada Savić plasirao je novu kolekciju za jesen- zimu 2013/14 u radnji P1 Concept Store u Beogradu.

Najkraće, nova kolekcija stavlja u jukstapoziciju sportske i romantične elemenate, praveći tako novu siluetu koja podvlači ženstvenost, eleganciju i sofisticaranost. Kombinacija različitih tkanina najfinijeg kvaliteta, specifičnih krojeva i harmonična paleta dali su ovoj kolekciji jednu novu dimenziju urbanog luksuza koja je inače karakteristična za rad  autora.

I ovog puta kolekciju prati i Look Book za čiji je vizuelni indetitet bila zadužena velika ekipa na čelu sa fotografom Markom Todorovićem.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vlada Savić kolekcija jesen/zima 2013/2014”


« Pomoć za Unu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook