VIVO Shopping park Jagodina proslavio treći rođendan

dana Sep19 2017

Vivo Shopping Park, u srcu turističkog kompleksa Jagodine, proslavio je 3. rođendan uz atraktivan program, čiji je završni i najposećeniji deo bila revija kreatorke Suzane Perić, koja je premijerno prikazala kolekciju „Nebo je granica“.

Početak programa bio je namenjen najmlađima, sa dečijom predstavom „Pipi Duga Čarapa“ i kreativnom radionicom „Moja prva kreacija“ na kojoj je Suzana Perić svoje znanje i kreativnost prenela najmlađim posetiocima Vivo Shopping Parka.

Usledio je nastup Nevene Božović, koja je, uz već poznate numere „Pogledaj me“, „Siesta“, „Čujem da dolaziš u grad“ gostima otpevala i svoj novi hit „Jasno mi je“.

Vrhunac večeri bila je revija Suzane Perić koja se u Jagodini predstavila prvi put kolekcijom „Nebo je granica“. Kolekciju prikazanu u Vivo Shopping Parku čine duge, romantične haljine, namenjene, kako sama kreatorka kaže, „samoverenim, modernim ženama, koje znaju da snagom svoje volje mogu da pomere granice“. Svedeni modeli haljina i suknji u crnim i zemljanim tonovima deo su kolekcije koju Suzana Perić priprema za sezonu jesen/zima 2017/2018, a koju je mnogobrojna publika u Jagodini imala priliku da premijerno pogleda. Poseban pečat reviji dale su specijalne gošće na pisti, glumice Jelena Gavrilović i Iva Štrljić, dok je program vodila Snežana Dakić.

Više fotografija pogledajte na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “VIVO Shopping park Jagodina proslavio treći rođendan”


« Glamur je njihovo drugo ime: Najlepše haljine na dodeli Emi nagrada

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook