Vinarija Aleksić dobitnik specijalnog priznanja za poslovni iskorak godine

dana Dec14 2017

Vinarija Aleksić dobitnik je specijalnog priznjanja za poslovni iskorak godine, koje tradiconalno dedeljuje Srpska asocijacija menadžera (SAM) u okviru „Godišnje nagrade SAM-a“, najboljima u Srbiji.

Ova prestižna priznanja, SAM dodeljuje menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja, razvoj liderstva među mladima, kao i za bolji život svih građana u celini. Nagrade se dodeljuju u cilju promovisanja izuzetnosti i podsticanja konkurentnosti i kreativnosti u različitim sferama poslovnog i društvenog života.

Najveći poslovni poduhvat za vinariju Aleksić ove godine je zakup 70 hektara zemlje za podizanje sopstvenih vinograda. Sa ovim projektom, koji je od nacionalnog značaja za jug Srbije, vinarija će zaposliti još 13 ljudi i investirati milion evra. Stvaranjem  sirovinske baze, vinarija Aleksić  će biti konkurentnija na domaćem tržištu, a imaće prednost na inostranom tržištu zbog vina sa oznakom zaštićenog georafskog porekla.

Vinarija Aleksić sa proizvodnjom od 350 000 litara vina ubraja se u prvih deset od 400 registrovanih vinarija u Srbiji. Pored lokalnog i regionalnog tržišta, vina Aleksić su dostupna i na područjima Austrije, Nemačke, Švajcarske i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Vinarija Alekić je od 54 poslata uzorka na međunarodnim takmičenjima osvojila 49 medalja.

Svake godine vinarija Alekić beleži dinamičan rast, čak od 47 odsto u 2016. godini. Do novembra 2017.promet je premašio celu prethodnu godinu.

Ono što vinariju Aleksić čini jedinstvenom, ne samo na ovim prostorima, jeste jedinstvena priča o tri sestre koje svu svoju ljubav,nadanja , snove , hrabrost i trud ulažu u proizvodnju vina koja su potpisana kao ženskih ruku delo. Svojim jedinstvenim konceptom, autentičnim pristupom komunikaciji i promociji novih proizvoda, ali pre svega kvalitetom, vinarija Aleksić se izdvojila na tržištu, a Aleksić vina su postala sinonim za stil, karakter i stav.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vinarija Aleksić dobitnik specijalnog priznanja za poslovni iskorak godine”


« Ekskluzivni koncert sastava Neverne bebe u Pančevu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook