Viktorija Bekam predstavila svoju kolekciju

dana Sep20 2015

Pret-a-porter na francuskom ili Ready-to-wear na engleskom, je kolekcija dizajnirana u standardnim veličinama koja se proizvodi za svakodnevnog kupca za zadovoljenje mase. Cena je adekvatna kupcima sa manjim profitima nije visoka poput “haute cotoure” kolekcija (visoka moda).

_VIC0499Viktorija Bekam

Kolekcija Viktorije Bekam za proleće 2016 je mahom svetlijih boja, gingam šara preovladava kao i nešto izmenjeni trendovi iz prethodnih sezona.

Gingam šaru Viktorija je primenila na haljinama – u celosti ili pak kao šaru. Pantalone kraćih dužina, koje su aktuelne i ove sezone, upotrebila je kako bi istakla materijale koji su aktuelni u sezoni jesen 2015 – skaj, lak, koža. Koža je prisutna i na drugim odevnim predmetima.

_VIC0012_VIC0023

_VIC0180

Kao inspiraciju, Viktorija je koristila i tradicionalni japanski odevni predmet – kimono. Nije dizajnirala kimono haljinu – trend iz prethodnih sezona, već se opredelila za pantalone i košulju koji ukoliko se zajedno nose, podsećaju na kimono.

_VIC0396

Kolekciju karakterišu i tipične japanske šare koje preovladavaju na belim haljinama uz detalje koralno crvene boje. Koralno crvena boja je takođe korišćena i za ceo odevni predmet što čini kolekciju zanosnom.

_VIC0146

_VIC0205

_VIC0123

_VIC0469

Photo credit: www.vogue.com


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Viktorija Bekam predstavila svoju kolekciju”


« X faktor za Novosadjane

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook