Victoria Beckham za Vogue Paris

dana Dec9 2013

Victoria Beckham imala je tu čast da, nakon velikog Tom Forda bude gost urednik decembarskog broja francuskog izdanja magazina Vogue. Dizajnerka je u saradnji sa urednicom Emmanuelle Alt radila na intimnom editorijalu u kom su glavne uloge imali upravo ona i David Beckham.

Naslovnica prestižnog magazina delo je fantastičnog dua Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin – a, koji su kroz fotografiju uspeli da prenesu magičnu emociju ovog para.

U samom magazinu nalazi se Beckham – ov detaljan profil, privatni foto album gde mogu da se vide fotografije ovog slavnog para sa decom, fashion priče koje je zabeležio poznati fotograf David Sims, kao i “čajanka” sa jednim od njihovih bliskih prijatelja, italijanskim dizajnerom Valentinom.

Emmanuelle je posebno istakla da je kroz rad sa Victoria – om shvatila da je apsolutno drugačija osoba od onoga kako se prikazuje javnosti – perefekcionista sa istančanim ukusom i odličnim smislom za humor. Dok su David i Victoria istakli da je rad na najprestižnijem modnom magazinu na svetu za njih predstavio ogromnu čast i zadovoljstvo.

Photo credit: www.vogue.fr


Katarina Pavlović
je veliki zaljubljenik u život, esteta i hedonista. Voli modu kao umetnost, fotografiju, miris knjige i jutarnje kafe, pogled na beskrajno plavetnilo, ukus rozea i jedan mali grad na severu Toskane. Smatra da život čine sitnice pa tako često ponavlja onu Gorderovu ,,Život je ogromna lutrija u kojoj su vidljivi samo dobitni lozovi. Ti si čitaoče jedan takav loz. Lucky you!” | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Victoria Beckham za Vogue Paris”


« Izabrani predstavnici Srbije za “Best Model of the World”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook