Victoria Beckham otvara vrata ličnog modnog carstva

dana Dec23 2013

Victoria Beckham u saradnji sa Skype timom priredila je projekat koji će svima pružiti mogućnost da zavire u modnu imperiju na čijem čelu se nalazi.

Modna dizajnerka je uradila projekat kojim će svim ljubiteljima mode, kao i njenog rada omogućiti da direktno uživaju u pogledu na pripreme kolekcije za njujorški Fashion week za sezonu 2013 / 2014.

Mogućnost da svi zavirimo iza kulisa pružiće nam najjednostavnije sredstvo internet video komunikacije Skype. Prijekat će obeležiti početak nove godine, s obzirom da je zvanično pokretanje najavljeno za januar 2014.

„Od iskre koja je pokrenula njen biznis, inovacije, saradnje, preduzetništva i njene neverovatne sposobnosti da ojača kreativnost i vodi posao širom sveta, priča o Victoria Beckham brendu biće ispričana na do sada neviđeni način“, rekao je tim Skype – a.

Ovaj projekat će svakako omogućiti svim ljubiteljima bivše članice girly benda Spice girls da steknu pravi utisak videvši je u svetlu u kom do sada nisu imali priliku. Takođe će biti odličan način da se stekne svest o tome kako izgleda oblikovanje jednog modnog brenda iuzdizanje u sam vrhi fashion scene.

Pored samog uvida u pripreme kolekcije, njene saradnje i načina kako vodi posao, virtuelni posetioci moći će i da postavljaju pitanja na koja će Victorija odgovarati putem panela „In Conversation With“…

Izgleda da će 2014. godina označiti početak nove ere modne industrije uvodeći je u virtuelni svet na specifičan način, a vama preostaje da uživate fantastičnom putovanju kroz modnu imperiju jedne od najstilizovanijih žena sveta.


Katarina Pavlović
je veliki zaljubljenik u život, esteta i hedonista. Voli modu kao umetnost, fotografiju, miris knjige i jutarnje kafe, pogled na beskrajno plavetnilo, ukus rozea i jedan mali grad na severu Toskane. Smatra da život čine sitnice pa tako često ponavlja onu Gorderovu ,,Život je ogromna lutrija u kojoj su vidljivi samo dobitni lozovi. Ti si čitaoče jedan takav loz. Lucky you!” | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Victoria Beckham otvara vrata ličnog modnog carstva”


« Koncert Radeta Šerbedžije i gostiju

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook