Viber 10 – za još lakšu komunikaciju

dana Feb5 2019

Viberova nova verzija nudi elegantniju i lakšu komunikaciju, dva puta brže razgovore i poboljšane postavke privatnosti – što ga čini jednom od najsigurnijih i najmoćnijih aplikacija za razmenu poruka i pozivanje na svetu.

Viber, jedna od vodećih svetskih platformi za razmenu poruka, najavljuje lansiranje verzije Viber 10, sa novim dizajnom koji poboljšava korisničko iskustvo i optimizuje performanse koje čine slanje poruka 2x bržim.

Novi dizajn donosi još poboljšanja za korisnike:
• Jednostavna navigacija: jednostavno se krećite kroz aplikaciju na jednostavnijem i elegantnijem interfejsu u kom je lako pronaći upravo ono što vam je potrebno i to upravo tamo gde ga i očekujete.
• Jednostavan pristup: Korisnici dobijaju sve privatne i grupne razgovore, zajednice, četbotove i omiljeni sadržaj na jednom glavnom ekranu
• Jedinstveni ekran svih poziva: Na novom ekranu “Pozivi” korisnici mogu pronaći svoje nedavne pozive, pristupiti svim kontaktima iz telefonskog imenika i upravljati svojom Viber Out pretplatom

Viber 10 uvodi i dve potpuno nove funkcije koje ističu glavnu vrednost Viber aplikacije kao efikasne, moćne i privatne komunikacione platforme.

• Četovi sa skrivenim brojevima u Viber community-jima omogućuju korisnicima da međusobno komuniciraju bez potrebe za razmenom telefonskih brojeva. To omogućava spontanu i neobaveznu interakciju s novim ljudima koje korisnici upoznaju unutar zajednica, a da pritom sačuvaju svoju privatnost i bezbednost. Korisnici mogu započeti komunikaciju pritiskom na korisnički profil u poruci unutar Community-ja ili sa liste učesnika na ekranu na kom su informacije o zajednici. Kada se osete dovoljno prijatno, korisnici mogu jedno drugom otkriti svoj broj telefona i nastaviti neograničenu interakciju.

• Viber grupni pozivi omogućiće pokretanje grupnog glasovnog poziva za do 5 osoba, i to dodavanjem korisnika na postojeći 1-na-1 poziv ili startovanjem poziva direktno unutar jednog grupnog četa. Ova funkcija će na početku biti moguća samo za glasovne, a kasnije i za video pozive.

Zahvaljujući svežem interfejsu i pojačanim performansama, Viber 10 nastavlja svoju posvećenost stopostotnoj privatnosti korisničkih podataka, sa potpunom end-to-end enkripcijom – podešenom za sve privatne i grupne razgovore i pozive.

“Lansiranje verzije Viber 10 dolazi nakon intenzivnog istraživanja i testiranja, kako bismo usavršili pojednostavili komunikacijske mogućnosti za mnogorojne korisnike širom sveta”, kaže Đamel Agaua, izvršni direktor Vibera. “U Viberu se svi vodimo našom osnovnom misijom da proizvod učinimo bržim, jednostavnijim i sigurnijim. Novi Viber 10 omogućuje korisnicima jednostavno i intuitivno povezivanje, a kao i uvek osigurava privatnost i zaštitu podataka korisnika. Nadamo se da će naši korisnici uživati u ovim promenama jednako kao i mi – jer ovo je potpuno novi Viber. Viber 10 za korisnike stiže na AppStore i Google Play prodavnice u narednim danima.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Viber 10 – za još lakšu komunikaciju”


« Delimo karte za predstave Narodnog pozorišta

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook