Vi ste deco šampioni ljubavi

dana Apr22 2018

Beogradski maraton i ulice Beograda obasjalo je sunce tog 21. aprila 2018. godine ali i još dve zvezde sjajnije od sunca su sijale nekim jačim sjajem. Te zvezde su sem ulica obasjale mnoga srca učesnika maratona. Milica Knežević i njen dečko su odavno postali svetli simbol našeg vremena i svoje generacije.

Photo credit: https://www.instagram.com/milica_knezevic/

Milica je svojom borbom vratila veru mnogim osobama sa invaliditetom da nastave da se bore sa svakodnevnim izazovima. Pokazala nam je svima da granice postoje samo u glavi.

Devojka sa lavljim srcem je uz pomoć svog dečka koji je pravi primer pravog zaštitnika i životnog saputnika, vratila svima nama veru u ono iz čega je sve i nastalo, VERU U LJUBAV.

Nije bitno vreme koje ste zabeležili jureći ka cilju, nego suštinski rezultat koji se ogleda u beskrajnom razumevanju i bezuslovnoj podršci.

Mi ne znamo ko je juče trčao najbrže ali znamo ko je voleo najviše tog 21.04.2018. Vi ste pobedili, VI STE DECO ŠAMPIONI LJUBAVI.


Ivan Mijailović
je surovo realan sanjar. Hoda po oblacima dok čvrsto stoji na zemlji. Novinar i pesnik a diplomirani ekonomista u turizmu, po obrazovanju. | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vi ste deco šampioni ljubavi”


« Svečano otvoren 43. Belgrade Fashion Week

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook