Vesna Mandic na Green carpet Fashion awards

dana Sep26 2019

Italijanska modna komora u saradnji sa Eco-Age, pod pokroviteljstvom grada Milana, po treci put za redom je organizovala”Green carpet Fashion awards” Italia 2019, koji je odrzan 22.septembra, u Milanskoj skali (La Scala).

Zasto zeleni tepih? GCFA nagradjuje i istice najbolje iz lanca luxusne mode, pojedince i kompanije, u vise kategorija, koji svojim radom unapredjuju i sprovode odrzivost, tj ocuvanje zivotne sredine i planete.

I ove godine, u Milanskoj Scali i na zelenom tepihu su vidjene brojne najpoznatije licnosti iz celog sveta, ne samo iz mode, sto je potvrdilo cinjenicu da je Green carpet najglamurozniji modni dogadjaj koji okuplja samo najpoznatije kreatore, supermodele, novinare, blogere i najuticajnije licnosti iz modne industruje.

Velikom scenom velelepne Milanske skale prodefilovale su brojne piznate licnost kako u ulozi voditelja i dodeljivaca nagrada, tako i sami dobitnici.

Najvece stojece ovacije je dobio modni kreator Valentino kome je glavnu nagradu dodelila Sofia Loren.

Ove godine, medju uglednim i odabranim zvanicama je bila i Vesna Mandic, vlasnica agencije Fabrika, koja je zvanicno pozvana na Green carpet i dodelu GCFA u Milanskoj skali.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vesna Mandic na Green carpet Fashion awards”


« Održana digitalna konferencija za influensere The Army Of Me

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook