Venera- šta me čini zadovoljnom?

dana Jun5 2019

Predstavljamo našim čitaocima novi tekst iz rubrike – astrologija iz Terapeutskog ugla i to zahvaljujući našem novom saradniku, Isidori Horvat, astro terapeutu. Imate priliku da svake srede uživate u čitanju astro izveštaja našeg novog saradnika. Isidoru možete pratiti na Instagramu.

Drugi energetski centar predstavljen je Venerom koji nam, balansiran, daje osećaj poletnosti, radosti i sposobnosti da od svakog trenutka možemo napraviti čaroliju. Od pozicije i aspekata Venere u znaku u natalnoj karti možemo videti u kojim sferama imamo talenta, u čemu uživamo i gde svesno treba da usmeravamo energiju kako bi ovaj energetski centar postigao svoj maksimum. Slobodan tok kreativne energije daje nam mogućnost da možemo svoje potencijale da koristimo punim kapacitetom.

Probuđen i balansiram Venerin centar doprinosi nam da stvaramo lepotu u sebi i oko sebe. Videti lepotu svuda oko sebe podiže nas na poseban energetski nivo sa koga možemo lakoćom ostvariti svoje želje.

Terapeutskim radom na balansiranju ovog centra spoznajemo svoju unutrašnju lepotu koju projektujemo i na sve osobe sa kojima smo u kontaktu.
Jedan od načina za balansiranje ovog energetskog centra je kreativno izražavanje kroz pisanje, pevanje, crtanje, nošenje narandžaste boje.
Kako je Venerin dan – petak, preporučljivo je uzimanje voća i povrća narandžaste boje tog dana.
Balansiranjem Venerinog centra postižemo to da probudimo svoju žensku stranu i počnemo suptilno i samouvereno da je izražavamo.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: zdravlje | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Venera- šta me čini zadovoljnom?”


« Vodimo vas na projekciju filma “Aladin”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook