Veliko interesovanje za Open Run trku 3. oktobra na Adi Ciganliji

dana Sep30 2015

Beograd će 3. oktobra biti u pokretu, a Ada Ciganlija mesto okupljanja velikog broja pasioniranih trkača. Start najpopularnije trke  – adidas Open Run se približava, a već više od 1700 trkača je spremno za zajedničko zagrevanje u 10.30. Besplatna i otvorena trka za sve startuje u 11 časova kod restorana Jezero. I ove godine adidas Running Team ohrabruje mlađe trkače da uz saglasnot roditelja budu deo adidas Open Run događaja. 

Za izazov dug 7,700 m oko Savskog jezera i obavezne startne brojeve, prijave su i dalje otvorene.

Broj učesnika je limitiran zbog dimenzija staze. Preporuka svima da požure sa prijavom, jer je ostalo slobodno još 300 startnih brojeva, a pravo učešća imaju svi koji popune formular na sajtu adidasrunningteam.rs ili direktno u adidas radnji u TC Ušće.

Start adidas Open Run trke Foto Antonio Ahel 18
Start adidas Open Run trke Foto Antonio Ahel 18

Uspeh u ženskoj i muškoj konkurenciji pobedniku donosi priliku da poboljša svoj trening sa novom adidas atletskom opremom u iznosu od 500 evra. Najbrže ostvareno drugo i treće vreme u obe konkurencije biće nagrađeno adidas  Boost patikama, za napredak rezultata u narednim izazovima.

Podršku regularnosti i ispravnosti pružiće zvanične sudije Atletskog saveza Beograda. 

Brojne poznate ličnosti iz sveta kulture i sporta najavile su učešće, a njihov tim će predvoditi prvak Srbije u maratonu Ivan Miškeljin, pevačica Sara Jovanović i novinar Milan Bošković.

Try-On zona biće dostupna svim zainteresovanim učesnicima da testiraju novu Ultra Boost patiku, koja je po mišljenju mnogih najbolja trkačka patika ikada kreirana.

Kontinuirana podrška brenda adidas trkačkoj zajednici i brojne aktivnosti koje slave trčanje organizovane su u cilju promocije ovog popularnog sporta. adidas Running Team inspiriše sve veći broj trkača kroz školu trčanja, zajednička učešća na maratonima širom Srbije i organizovanjem četiri Boost Belgrade trke na urbanim lokacijama Beograda. Kruna sezone je velika otvorena trka na Adi Ciganliji!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Veliko interesovanje za Open Run trku 3. oktobra na Adi Ciganliji”


« 1 200 000 za godinu dana šopinga u UŠĆE SC

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook