Vasić Akademija otvara vrata polaznicima

dana Feb7 2017

U 2017 Vasić Akademija će primiti nekolicinu polaznika. Akademija je sastavljena tako da polaznicima da dubinsko znanje o marketingu na društvenim mrežama.

Obuhvata više delova kao što su socijalna psihologija, vizuelne komunikacije, teorije marketinga, teorije društvenih mreža, upotreba Facebooka, Instagrama, Linkedina, Snapchata i ostalih platformi za marketing na društvenim mrežama. Dubinski će obrađivati segmentaciju, pravilno targetiranje i prodajne levke. Akademija nudi najboljima i mogućnost zapošljavanja u agenciji Vasić Media. Program pogledajte ovde.

Akademija prima ograničeni broj polaznika zato ćemo izabrati samo ljude koji imaju pravu strast da postanu profesionalci na području marketinga na društvenim mrežama. Izbor će se obaviti preko usmenog intervjua.

Kada počinje i koliko traje?

Prvi semestar počinje 21. februara 2017. i završava se 25. februara 2017. Svaki dan ćete dobijati materijal i video klipove kako biste se pripremili što bolje za 25. februar kada ćemo se videti u Impact Hub-u. Predavanje će početi u 13h i trajaće do 17h uz dve pauze.

Ako vas zanima više informacija prijavite se ovde.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vasić Akademija otvara vrata polaznicima”


« Nemestic Studio vas poziva na 12. međunarodni sajam obrazovanja “Putokazi”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook