Vanja Spaić: Najviše volim ležerne kombinacije

dana Jan19 2017

Haljine, čoker ogrlice, kaputi, prsluci sa krznenim detaljima, metalik jakne i plisirane suknje su Vanjini favoriti ove zime. Najudobnije se oseća u ležernim kombinacijama i ne voli provokativan izgled. Zato rado kombinuje sportsko i elegantno. Takva kombinacija je njen zaštitni znak. Vanjine kombinacije možete pogledati na Instagramu.

Vanja Spaić

Vanja predstavi se našim čitaocima.

Ja sam Vanja Spaić. Imam 27 godina, završila sam pedagogiju. Trenutno radim u butiku dječije robe. Imam ćerku Lanu koja ima 10 mjeseci.

Vanja Spaić

Koji trendovi su tebe definitivno pridobili ove zime?

Ove zime najviše su me privukle plišane: haljine, čoker ogrlice koje mogu da se kombinuju uz dosta odjevnih kombinacija, kaputići i prsluci sa krznenim detaljima na džepovima. Privukle su me i metalik jakne i plisir suknje.

Haljine, čoker ogrlice, kaputi, prsluci sa krznenim detaljima, metalik jakne i plisirane suknje su Vanjini favoriti ove zime.

Kako bi opisala svoj stil?

Moj stil bi se mogao opisati kao ležeran. Volim da kombinujem sportsko i elegantno, i samim tim stvaram svoj sopstveni stil. Uvijek se trudim da to bude sve usklađeno, ali pri tome vodim računa da ne bude provokativno.

Vanja Spaić

Srebrna ili zlatna? 

Srebrna… zato što može da se iskombinuje sa više odjevnih kombinacija, i uvijek su me više privlačile metalik srebrne nijanse.

Koja ti je omijena kombinacija?

Ima ih dosta, posebno bih izdvojila moje ležerne kombinacije, uz koju idu Mou čizme, kaputić, ležerna majica i farmerice.

Vanja Spaić

Plišane trenerke ili haljine? 

Haljine – zato što su mi više ženstvene, graciozne i više se uklapaju u moj stil oblačenja.

Prisutan je trend ukrašavanja odevnih komada vezomodnosno aplikacijama. Da li ih voliš i gde najradije ih voliš videti?

To mi se mnogo dopada. Najviše volim kad su izvezeni na šeširu, na jaknama i majicama. Vez nas čini posebnim, jer imamo mogućnost da uradimo ime ili neki detalj koji nas opisuje.

Novogodišnji duksevi/džemperi su proglašeni za najružnije. Šta ti misliš o tome?

Ja sam protivnik bilo koga ko komentariše modne stilove, ukuse i oblačenje. Svi imamo svoj stil koji gradimo onako kako mi želimo. Što se tiče novogodišnjih džempera, ne bih komentarisala. A u toj smo sutuaciji da danas svi kopiraju jedni druge, pa izgledamo uniformisano. Zato nam te stvari postaju dosadne i ružne.

Da li razmišljaš da otvoriš svoj modni blog?

O tome nikad nisam razmišljala. Mnogi su me savjetovali da ga otvorim a sada još manje razmišljam o tome jer sam dobila ćerku i želim da se u potpunosti posvetim njoj. A svoje odjevne kombinacije, u kojima uživam, mogu da postavim na Instagram i Facebook. Mislim da mi je za sada to dovoljno.

Nikad nisam razmišljala o blogu. Mnogi su me savjetovali da ga otvorim a sada još manje razmišljam o tome jer sam dobila ćerku i želim da se u potpunosti posvetim njoj.

Šta ti se ne dopada kod kombinovanja odevnih komada u svom okruženju? Koji su tvoji saveti?

Ne dopadaju mi se provokativne odjevne kombinacije. Nikad ih nijesam shvatala. Ne dopada mi se što smo svi uniformisani i što ne možemo da izgradimo svoj stil, jer svi kopiraju jedni druge. Moj savjet jeste da svak ima svoj stil i da ga gradi onako kako on želi i kako misli da je u redu.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Vanja Spaić: Najviše volim ležerne kombinacije”


« MaKapAtelier – crna boja kao inspiracija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook