Valentino, crvena uvek u modi!

dana Nov26 2013

Više od pet decenija itallijanska modna kuća Valentino nalazi se na vrhu modnog sveta i uspeva da svake godine pridobije nove obožavaoce i zaljubljenike u njihove kolekcije. Sa zavidnom istorijom i brojem uspešnih revija, ova modna kuća još jednom je opravdala svoj status u modnoj industriji. Ovoga puta reč je o produžetku lanca brenda Valentino na Bliski Istok, i to u Šangaj, najveći grad u Kini. Pre samo deset dana Valentino je imao reviju u Japanu prikazavši svoje najnovije ideje. Kreativni tim ovog brenda izgleda da ne gubi vreme i konstantno ima nešto novo i primamljivo u ponudi.

U samom centru Šangaja, otvoren je tzv. butik ovog italijanskog brenda, koji se proteže na  čitavih 790 kvadratnih metara, podeljenih na tri sprata. Drugi najveći po redu (prvo mesto zauzima robna kuća u Milanu) ,ovaj luksuzni prostor otvoren je modnom revijom na kojoj je prikazana najnovija kolekcija. Glavna tema ovog puta bila je jedinstvena i neponovljiva Valentinova crvena. Haljine, suknje, puloveri, blejzeri, sve crvene boje, ostavili su publiku bez daha. Kombinacija plišanih, mekih materijala na kaputima najavila je zimsku sezonu, a jednostavne, elegantne salonke  predodredjene su pak za nešto svečanije prilike.

Celo veče prošlo je u znaku crvene boje koja je krasila  čitav ambijent i davala senzualnu, zavodljivu atmosferu. Na otvaranju pojavila su se mnoga poznata lica i time ulepšala ovaj dogadjaj. Kako je najavljeno na zvaničnom sajtu Valentina, ova kolekcija biće puštena u prodaju na proleće 2014.godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/p


Andrea Aleksić
je Veliki ljubitelj umetnosti uopšte. Student italijanskog jezika i zaljubljenik u njihove filmove i kulturu. U slobodno vreme bavi se slikarstvom i fotografijom i koristi svaki slobodni trenutak za kreiranje svog sveta. Uvek u toku sa modnim dešavanjima i raznim kulturnim manifestacijama. Knjige su joj najbolji prijatelji, i iz njih crpi svoju kreativnost. Bez svog MP3 uredjaja ne ide nigde koji se uvek nalazi u džepu njene torbe. | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | Tags: None


Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Valentino, crvena uvek u modi!”


« Rosie Huntington Whiteley u kampanji za „Marks & Spencer”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook