Uživo sa crvenog tepiha povodom dodele Gremi nagrada na kanalu E!

dana Feb10 2019

Umetnici i muzičari sa A liste okupiće se da proslave najveće muzičko veče a Ryan Seacrest i E! News voditeljka Giuliana Rancic vraćaju se da zajedno vode poznatu emisiju sa dodele nagrada Gremi, E! Live From the Red Carpet: The 2019 Grammy Awarddonoseći gledaocima najspontanije i najzabavnije intervjue sa najvećim zvedama i nominovanima za nagrade, zajedno sa What the Fashion E! News saradnicom Zuri Hall i bivšom TRL voditeljkom i muzičkim stručnjakom, Tamarom Dhia.

Ekskluzivni uvid u novi spot Rainbow kantri pevačice i kompozitorke Kacey Musgrave biće prikazan premijerno tokom prenosa uživo. E! će omogućiti gledaocima jedinstveno izveštavanje na više platformi kako uživo, tako i preko digitala,mobilnih telefona i uživo na drištvenim mrežama iz Staples centra u Los Anđelesu u Kaliforniji u nedelju 10. februara u ponoć, kada uživo počinje E! izveštavanje.

Kompletno E! praćenje događaja počinje sa emisijom E! Countdown to the Red Carpet: The 2019 Grammy Awardsu kojoj se pojavljuju The Real voditeljkaJeannie Mai, komičarka iz E! emisija Dating #NoFilter  i Nightly Pop Nina Parker, Tanya Rad iz iHeartMedia KIIS FM i stilista poznatih ličnosti Brad Goreski, zajedno sa reporterkom zaduženom za fanove, Tamara Dhia,  dok odbrojavaju 18 najočekivanijih momenata na samoj dodeli nagrada Gremi i na crvenom tepihu.

 Kao deo izveštavanja mreže sa više platformi, E! Stream: The Red Carpet presented by AT&T, vraća se uz The Rundown zvezdu  Erin Lim, E! News novinara Will Marfuggi,i modnog stručnjaka Tiffany Reid, uz muzičkog stručnjaka Tamaru Dhia, koja će se javiti uživo iz Los Anđelesa, Convention centra.  Oni će obezbediti neograničen pristup i uvid u modu i crveni tepih dodele Gremi nagrada uz izjave nominovanih za ovogodišnje nagrade, uz dva sata programa  nakon koga sledi dodela nagrada, a sve to se može pratiti @Enews Twitter profilu, E! News aplikaciji i na sajtu eonline.com. Od četvrtka 7. februara gledaoci imaju mogućnost  da pomognu u izboru šta žele da gledaju kao deo E! Stream-a glasanjem na @ENews Twitter nalogu. 

Odmah kada se završi glavna ceremonija, E! se vraća sa emisijom After Party: The 2019 Grammy Awards uz voditelje Nightly Pop i Daily Pop Morgan Stewart, Ninu Parker, Daily Pop Justin Sylvester i Tanyu Rad, koji će predstaviti najznačajnije trenutke večeri, uključujući iznenadne dobitnike i one koji su razočarani, modne kreacije vredne pažnje, i najzanimljivije govore i nastupe.

Pre nego počne nedeljna proslava, E! News će imati specijalno izdanje posvećeno Gremi nagradama u nedelji dodele, uz voditelje Giulianu Rancic i Jason Kennedy-a koji će dati uvid gledaocima u veliki događaj u nedelju, uključujući intervju sa voditeljkom Gremi nagrada, Alicia-om Keys, poseban pogled na dvoranu, i pregled očekivanih nastupa. Pored toga, E! News će prikazati intervjue sa dobitnicima nagrade Gremi, pregled modnih stilova na crvenom tepihu, i uvid u zabave poznatih uključujući after party iz Clive Davis Gala i MusiCares. Emisije Daily Pop i Live From E! na mrežama Facebook i YouTube takođe će posvetiti svoje izveštavanje Gremi nagradama i velikoj večeri.

Omiljena emisija među fanovima “E! Glambot” takođe se vraća Gremiju uz reditelja i kreativnog direktora, Cole Walliser, koji će prikazati jedinstvene trenutke sa crvenog tepiha na inovativan način i uključiće fanove još više u akciju koja se dešava.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Uživo sa crvenog tepiha povodom dodele Gremi nagrada na kanalu E!”


« Fim Šavovi u Berlinu i Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook