Uživajte u dodiru sunca uz nove Nivea proizvode

dana Apr29 2019

Nove linije proizvoda – NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect soothes sensitive skin i NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect Sun-Allergy Protection štite vas od štetnog UV zračenja i pomažu vam da zaštitite osetljivu kožu, kao i kožu sklonu alergijama na sunce. Proizvodi iz linija NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect soothes sensitive skin i NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect Sun-Allergy Protection sprečavaju pojavu alergijskih reakcija i iritacija koje uzrokuje sunčeva svetlost.

Iako svi volimo da boravimo u prirodi tokom sunčanih dana, za ljude sa osetljivom kožom sunce je često razlog za brigu. Novi NIVEA Sun Sensitive proizvodi stižu u pravom trenutku – oni pružaju zaštitu osetljivoj koži, a vama omogućavaju da bezbrižno uživate u suncu.

Sprečite iritacije na koži
NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect linija razvijena je specijalno za kožu koja je osetljiva na sunce. Proizvodi iz ove linije umiruju osetljivu kožu i potpuno vas štite od sunca dok istovremeno sprečavaju pojavu iritacija na koži. Na raspolaganju su vam proizvodi sa zaštitnim faktorom 30 i 50+ koji štite kožu od negativnih kratkoročnih i dugoročnih uticaja UV zračenja dok njihova jedinstvena formulacija umiruje kožu. NIVEA tim stručnjaka za istraživanje i razvoj razvio je i testirao ovu liniju za zaštitu od sunca čija jedinstvena formulacija bez mirisa sadrži pantenol, prirodnu aloe veru i ulje jojobe i umiruje i štiti kožu od iritacija. Zahvaljujući laganoj, nemasnoj teksturi, zaštita se jednostavno nanosi i ravnomerno pokriva kožu. Svi proizvodi su vodootporni – sada možete slobodno da uživate u vodi i suncu, vaša koža je zaštićena. Odaberite NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect proizvod koji vam najviše odgovara – sprej sa pumpicom ili losion.

Alergije na sunce? Ne danas.

Da li se i na vašoj koži već na početku leta javljaju simptomi alergije na sunce kao što su crvenilo i otok? U tom slučaju, NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect Sun-Allergy Protection linija za zaštitu od alergija je upravo ono što vam treba. Ovi proizvodi za zaštitu do sunca trenutno deluju i štite kožu od UVA i UVB zraka dok istovremeno sprečavaju pojavu alergija na sunce i iritacija koje su posledica sunčevog zračenja. NIVEA stručnjaci su testirali ove proizvode kako bi potvrdili njihovo efikasno dejstvo u zaštiti od UV zračenja i alergija na sunce. Formulacije sadrže aloe veru i pantenol, kao i ekstrakt sladića kao moćni antioksidans. Linija NIVEA Sun Sensitive Skin Immediate Protect Sun-Allergy Protection sadrži sprej sa pumpicom i losion kako biste mogli da odaberete prozvod koji u potpunosti odgovara vašim potrebama.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Uživajte u dodiru sunca uz nove Nivea proizvode”


« Dopustite deci da uživaju u suncu uz nove Nivea proizvode

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook