Uručene nagrade pobednicima konkursa “Budi i ti nova diva”

dana May26 2015

Pobednici i učesnici Instagram nagradnog konkursa “Budi i ti nova diva” okupili su se nedavno, zajedno sa Sarom Jovanović, Nevenom Božović, Zoe Kidah i Konstraktom iz Zemlje gruva, u Knez Mihailovoj na proglašenju pobednika i dodeli zanimljivih nagrada. 

U konkursu je učestvovalo 30 novih malih diva, ali i nekolicina raspevanih dečaka, dueta, pa čak i hor, izvodeći globalni Indilin hit “Dernier Danse”. Najvise Instagram lajkova (čak 3 000) imala je Anja Radivojević, a na drugom i trećem mestu našle su se Una Dimitrijević i Vanja Janković sa 2 000, odnosno 1 500 instagram lajkova. One su osvojile Meet&Greet sa pevačicama festivala.

Sara Jo
Sara Jo

Naše mlade dive uručile su nagrade najbolijma i pozvale sve prisutne da dođu na “New Divas” festival 26. maja u Komabank Areni, nakon čega su izvele dinamične nastupe kao delić onoga što publika može da očekuje u Areni, a veliki broj zainteresovanih je imalo priliku da kupi ulaznice po sniženoj ceni na blagajni Bilet centra.

New Divas Knez Mihailova
New Divas u Knez Mihailovoj

Festival “New Divas” deo je novog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene! Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu INDILU, na sceni Kombank Arene, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend, Zemlja gruva.Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Uručene nagrade pobednicima konkursa “Budi i ti nova diva””


« Eucerin poklon pakovanje

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook