Upoznajte se sa astrologijom iz Terapeutskog ugla

dana May15 2019

Predstavljamo našim čitaocima novu rubriku – astrologiju iz Terapeutskog ugla i to zahvaljujući našem novom saradniku, Isidori Horvat, astro terapeutu. Imaćete priliku da svake srede uživate u čitanju astro izveštaja našeg novog saradnika. Isidoru možete pratiti na Instagramu.

Astroterapija ili Astrohealing je nova oblast u Astrologiji koja se u radu sa klijentima pokazala veoma uspešno. Astrohealing sesija se sastoji od dijagnostike natalne postavke  (naš energetski i DNK zapis), energetske astrologije, odabranih vibratornih esencija (bahovih, kalifornijskih i esencija dragog kamenja kao i prostornih esencija) i primenom određenih energetskih yoga vežbi. Ovakvim postupkom radimo na balansiranju određene izazovno postavljene planetarne pozicije. Kroz terapeutski rad dolazimo do uvida u kom segmentu života postoji disbalans i pomenutim terapeutskim setom dovodimo u balans životnu oblast u kojoj postoji izazov. U Astroterapijskoj sesiji klijentu se dijagnostikuje putem planetarnog i čakra testa zapis iz natalne karte i radom na njegovoj blokadi, klijent izlazi iz ustaljenog obrasca ponašanja sa novim uvidima kojima kreira novu realnost u svom životu.

U Astroterapiji postoje 4 osnovna tipa terapeutskog rada i to:
1) Kompletna Astroterapija (A klasa)
2) Astreterapija rešavanja problema (B klasa)
3) Astreterapija željenih postignuća (C klasa)
4) Astroterapija podrške (D klasa)
Rad klijenta i terapeuta je obostran rad, jer prvenstveno radimo na osnaživanju osobe da napravi željeni iskorak u svom životu. Veoma je važno da je sam terapeut razrešio svoje izazovno postavljene planetarne postavke, jer samo u onoj meri u kojoj je spreman sebe da razume može pomoći i samom klijentu. Zajedničkim radom i prolaskom kroz transformativan proces klijent se dovodi na jedan novi nivo svesti sa koga može da kreira život u novom željenom smeru.
Isidora Horvat
Astro Terapeut
063/8964-741

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: zdravlje | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Upoznajte se sa astrologijom iz Terapeutskog ugla”


« Nova Sisters Code Atelier kolekcija slavi ljepotu ženskog tijela

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook