Upoznajte ledenu kraljicu – Kendall Janner

dana Jul21 2016

Kreativni direktor Fendija, Karl Lagerfeld je još jednom angažovao manekenku Kendall Jenner koja krasi jesenju kampanju poznatog svetskog brenda. Kendall je po drugi put dobila priliku da krasi Fendijevu kampanju, a moramo da priznamo da nas je veoma oduševila ovog puta, posebno njena moć transformacije.

Pozirajući na pozadini koja imitira snežnu idilu, Kendall se doslovno pretvorila u ledenu kraljicu, tako dobro da smo jedva uspeli da je prepoznamo. U tome joj je pomogla kratka, zalizana kosa i dramatični make-up koji su u potpunosti transformisali mladu manekenku.

Pored njene odlične uloge, moramo da pohvalimo Fendijevo bogatstvo krzna i hladnih tonova koji preovladavaju u novoj kolekciji s potpisom Karla Lagerfelda za koju je, po svom običaju, i sam snimio fotografije.

Kolekcija inspirirana talasima uključuje komade s volanima, hipnotišjućim prugicama, zabavnim printovima i trodimenzionalnim ukrasima koji savršeno utelovljuju zabavnu estetiku ovog brenda.

kendall3

kendall2

 


Jovana Šošević
je "Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš. " | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Upoznajte ledenu kraljicu – Kendall Janner”


« “Upleteni” u modu- Sony x AURIA ekološki aksesoari

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook