Uklonite šminku jednim potezom uz nove NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE EXPERT proizvode

dana Apr27 2018

Konačno postoji efikasan i praktičan način da počnete sve iz početka: novi NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE EXPERT proizvodi uklanjaju i vodootpornu šminku – nežno i bez neugodnih tragova proizvoda na koži.

Ruž u zavodljivoj crvenoj nijansi i ajlajner u stilu Brižit Bardo: šminka nam pomaže da pokažemo kako se osećamo. Međutim, tajna uspeha dobrih šminkera nije tako očigledna – nisu važni samo vešti pokreti četkicom, već i veština uklanjanja šminke. Brend NIVEA je kreirao MicellAIR SKIN BREATHE EXPERT liniju kao profesionalne proizvode za uklanjanje šminke koji su posebno razvijeni za nežno, ali efikasno skidanje dugotrajne, pa čak i vodootporne šminke, bez tragova na koži.

Ali uklanjanje šminke nije samo priprema za novu šminku: neophodno je da lice temeljno čistimo svako veče. Veoma važni procesi obnavljanja i regeneracije dešavaju se u koži dok spavamo. Ako šminka, puder ili druge supstance zapuše naše pore, ovi procesi ne mogu da se odvijaju nesmetano, što može dovesti do pojave crvenila, iritacija, suvoće ili nepravilnosti na koži.

Dugotrajna i vodootporna šminka se ponekada veoma teško uklanja. Upravo zato, je razvijena nova MicellAIR SKIN BREATHE EXPERT linija. Preporučeni od strane profesionalnih šminkera, MicellAIR Expert proizvodi sadrže jedinstveni MICELARNI KOMPLEKS i ekstrakt crnog čaja, temeljno čiste kožu i uklanjaju šminku i prljavštinu bez ikakvih tragova, a istovremeno su veoma blagi.

Ovi proizvodi hidriraju kožu, a inteligentna MicellAIR® TEHNOLOGIJA privlači prljavštinu poput magneta. Koža je očišćena, nema masnih tragova i rizika od pojave nepravilnosti. Za čistu, zdravu kožu – savršena osnova za glamurozan izgled.

NIVEA MicellAIR EXPERT vlažne maramice za uklanjanje vodootrpone šminke

Zahvaljujući osvežavajućoj formulaciji koja sadrži crni čaj i specijalno razvijen MICELLAIR® KOMPLEKS, NIVEA MicellAIR EXPERT vlažne maramice za čišćenje lica temeljno čiste kožu, uklanjaju čak i vodootpornu šminku, i imaju veoma blago dejstvo. Formulacija obogaćena crnim čajem, koji je poznat po svojim umirujućim svojstvima, pogodna je za sve tipove kože.

NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE EXPERT Waterproof –
dvofazni losion za uklanjanje vodootporne šminke oko očiju

Čisti kožu nežno i izuzetno temeljno – dvofazni losion za uklanjanje šminke oko očiju sadrži ekstrakt crnog čaja koji je veoma blag i visoko koncentrovano suvo ulje. Formulacija obogaćena crnim čajem naročito je pogodna za čišćenje osetljive kože oko očiju. Crni čaj se obrađuje na način koji deaktivira njegove enzime, a kao antioksidans, on smanjuje otečenost kože. Proizvod je dostupan u bočici od 125 ml.

NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE EXPERT Effective micelarna voda

Specijalno razvijena za uklanjanje dugotrajne šminke koja nije vodootporna, NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE EXPERT Effective micelarna voda blago i temeljno uklanja prljavštinu i šminku sa lica, usana i osetljivog područja oko očiju. Bistra, tečna tekstura zasnovana je na inteligentnoj MICELLAIR® tehnologiji i obogaćena je ekstraktom crnog čaja, koji deluje umirujuće i okrepljujuće. Proizvod je dostupan u boci od 400 ml.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Uklonite šminku jednim potezom uz nove NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE EXPERT proizvode”


« Ivanović odložio Zvezdino slavlje

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook