Trka za zdravlje

dana Sep9 2019

“Race for the cure – Trka za zdravlje” je jedinstvena i najveća međunarodna manifestacija, sportskog ne takmičarskog karaktera,  koju  organizuje po prvi put u Srbiji Evropa dona Srbija i namenjena je ženama i celom društvu u borbi protiv raka dojke.

Manifestacija će biti održana u Beogradu, 29. septembra 2019. godine na Adi Ciganliji sa početkom u 11 časova.

Cilj ovog događaja, kao uvoda u međunarodni mesec borbe protiv raka dojke, jeste  osnaživanje i podizanje svesti žena i društva u borbi protiv raka dojke kao i sećanje na one koje su izgubile bitku sa ovom bolešću. Organizuje se širom sveta u više od 150 gradova, uključujući Njujork, Čikago, Rim, Atinu, Porto, Bukurešt, Brisel i mnoge druge. Ove godine, istog datuma trka će biti održana u još 17 gradova Evrope, čime će Beograd potvrditi da je deo Evrope i sveta. U sklopu događaja, pored trke/šetnje  predviđen je edukativni, muzički i zabavni program.

Pokrovitelji ove, prve po redu, manifestacije “Race for the cure – Trka za zdravlje” su Grad Beograd, Ministarstvo zdravlja republike Srbije, Institut za onkologiju i radiologiju Srbije i Princeza Katarina Karađorđević.

Registracija iznosi 600 dinara i uključena je posebno brendirana majica i voda.

Registracija za trku može se izvršiti preko sajta: http://www.europadonna.org.rs/sr/aktuelnosti/2019-godina/42-29-septembar-2019-race-for-the-cure-beograd-srbija ili na dan manifestacije na licu mesta.

Sredstva od registracije biće namenjena nabavci paketića za žene koje se trenutno nalaze na onkološkom lečenju.

Zašto da učestvujete?

Da pomognete da se spase jedan život. Da zajedno napravimo promenu.

Svojim učešćem ćete pomoći podizanju svesti o raku dojke i osnaživanju onih koje prolaze kroz bolest.

BUDITE JEDINSTVENI I UČESTVUJTE NA TRCI/ŠETNJI ZA ZDRAVLJE.

Razlikujte se od ostalih!

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Trka za zdravlje”


« Predavanje bečkog kustosa Luke Lo Pinta u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook