Trend sezone – “midi” prstenje

dana Aug2 2016

U Tel Avivu je 2013. godine osnovan brend nakita koji polako postaje omiljen među poznatim damama. Hotcrown je visoko kvalitetan ručno rađeni nakit, proizvod ljubavi Yisgava i Ginata. Njihova priča je dokaz kako ljubav može sve pokrenuti i preokrenuti. Nakon što su se zaljubili, morali su pronaći način kako da više vremena provedu zajedno. S obzirom na to da su oboje bili veoma uspešni poslovni ljudi odlučili su da daju otkaze i pokrenu vlastitu firmu u kojoj će kreirati i raditi ono što vole.

Uspeh je došao relativno brzo. Jednostavnost i posebnost njihovog nakita među prvima je prepoznala urednica japanskog Vogue-a, Anna Dello Russo. Nakon toga usledile su mnoge narudžbine nakita, a posebno one za prstenje. Jedan od popularnijih prstenova je ‘midi’ prsten, prsten koji se nosi na sredini prsta, a koji je pravi trend među ženama. Midi prsten, postavljen između srednjeg zgloba i nokta, ukrasiće vaše ruke. Zbog svog položaja posebno ističe vaše ruke koje će izgledati izduženije i lepše. U zavisnosti o dužni noktiju i boji laka pristaje baš svakom stilu.

Midi prsten najlepše će izgledati ako se kombinuje sa nekoliko drugih prstena. Prsteni koji su razasuti po rukama pokazuju karakter onoga koji ih nosi. Budite drugačiji, ukrasite svoju ruku u svom stilu. Ovi posebno lepi primerci prstenja dostupni su na stranici Hotcrown.


Jovana Šošević
je "Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš. " | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Trend sezone – “midi” prstenje”


« Raf Simons na čelu kuće Calvin Klein

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook