Treće veče Perwoll Fashion Week-a

dana Apr3 2014

Projekat Zona 45. uspešno funkcioniše već duže od dve godine tako da smo treće veče  na 35. Perwoll Fashion Week-a u Beogradu videli revije kreativaca iz Hrvatske Coded Edge by Silvio Ivkić, prošlogodišnjeg pobednika u okviru  konkursa LIFT by Perwoll na Perwoll Fashio.hr-u.

Kroz nosive komade sa naglaskom na predimenzionirane kapuljače, toplije materijale i avangardne elemente, ubacivanjem kožnih delova, kolekcija prikazuje modernu crnu siluetu u vidu dugih haljina, pojednostavljenih suknji i toplih odevnih komada za hladnije dane.

Coded Edge predstavlja i svoj nakit, koga čine ručno izrađene narukvice i prstenje. Novina su i crne ”clutch” torbice koje su premijerno prikazane na reviji.

Coded Edge

Brend Draž koji nam dolazi iz Slovenije, a iza kog stoje Urška i Tomaž Draž a koji su prikazali kolekciju “Diatomea”.

Brend Draž

Ana Ljubinković je u okviru programa Zona 45 predstavila kolekciju za jesen/zimu 2015, koja, sa ručno pravljenim ukrasima i hrabrim ispitivanjem konstrukcije, na najbolji način oslikava sposobnost sintetizovanja umetnosti i mode, stvaralačke slobode i inženjerske preciznosti.

Ana Ljubinković

U nastavku večeri publika je videla reviju Borisa Banovića koji nam je u goste stigao iz Zagreba a koji je modni dizajner, poznato TV lice i modni kritičar. Boris je dugo radio kao konsultant za prestižne modne kuće, a imao je i uspešnu televizijsku karijeru.  Na 35. Perwoll Fashion Week-u brend “2B Boris Banović” predstavio je kolekciju za proleće/leto 2013/14 pravi letnji glamur i šik komadi od najfinijih i najkvalitetnijih materijala samo za istinske ljubitelje mode i trendsetere.

Boris Banović

Model Ana Vrcelj, Miss Serbia for Miss Universe 2012

Publiku nije ostavila ravnodušnom ni revija Martini Vesto By Boško. Martini Vesto predstavio je dve linije. Martini Vesto Business Look – linija poslovnih odela koja u sebi spaja naizgled nespojivo – klasično – u smislu izraza, i moderno – po kroju. Linija Too Shy by Boško Jakovljević stoji kao savršena protivteža formalnom, poslovnom izgledu.


Martini Vesto By Bosko

Treće veče Perwoll Fashion Weeka završeno je revijom – Novi dizajneri 2 u okviru koje su kolekcije prikazali Aleksandar Zabunović, Nina Karlavaris i Lepa Couture. U svojoj novoj kolekciji  za proleće/leto 2014. Aleksandar bira konstrast crne i bele kao glavnu inspiraciju kojoj daje svoju prepoznatljivu romantičnu notu kako u materijalima tako i u samom kroju koji zavodljivo prati linije tela ističući lepotu ženske forme.


Aleksandar Zabunović

Biti i ostati u bojama leta, njegovog nadahnjujućeg šarenila i optimizma, polazište je nove kolekcije Nine Karlavaris – “Endless summer”. Ova kolekcija kupaćih kostima nudi ekskluzivnost svakog modela ponaosob ali i mogućnost bezbrojnih kombinacija. Mlada modna kreatorka Lepa Danojević koja stoji iza brenda Lepa Couture, na Beogradskom Fashion Week-u prikazala je kolekciju za proleće/leto 2014 u kojoj dominiraju pastelne boje,pregršt svetlucavih detalja,lepršavi krojevi koji omogućavaju da se mlade dame osećaju kao da sva raskoš i luksuz života pripadaju samo njima. U ulozi manekenke pojavila se se Ana Mihajlovski.

Nina Karlavaris

Lepa Danojević

Perwoll Fashion Week nastavila je sa programom u sredu 2. aprila kada je revija indijskog dizajnera- Manish Arora.

Reviji je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti – Verica Rakovević, Nikolina Pišek, Seka Aleksić, Tijana Dapčević, Ena Popov, Jugoslav Pantelić, Miroko Luković, Lena Bogdanović, Snežana Dakić sa ćerkom…


Ines pokimica, Gaga Bugarčić i Nataša Rašić


Kreatorski par Draž uz Slovenije i slovenački ambasador Franc But


Nenad Radujević i Tijana Dapčević

Mirko Luković, Snežana Dakić Mikić, Nikolina Pišek i Maja Uzelac

 Lena Bogdanović, Bojana Rajić, George Styer, Seka Aleksić i Ašok Murti

 

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Treće veče Perwoll Fashion Week-a”


« Drugo veče 35. Perwoll Fashion Week-a

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook