Treće veče BFW-a: Zvezdano veče Fashion Weeka!

dana Nov8 2018

Treće veče 44. Beogradske nedelje mode otvorila je revija linije “Deconstructed” by Atelier Igor Todorović. Ovo je kolekcija sa potpuno novim pristupom formi i istraživanju tkanina i kao takva namenjena je komunikaciji sa modnom publikom koja traži aktivno, inovativno i zanimljivo učešće u modnoj sezoni.  “Deconstructed” je linija koja iznova inovira i primenjuje tkanine i trend, detalje i modne predloge . U ovoj kolekciji postoje savremeni tehnološki materijali poput neoprena, ali i vune, viskoze i specijalno dorađenih tkanina. Delovi kolekcije izrađeni su i od čiste svile i u detaljima brižljivo prostudirani kako u dekoru tako i u formi i na taj način se vezuju za estetiku koju Atelier Igor Todorovic neguje u svom modnom potpisu. Kolekcija “Deconstructed” jasno poručuje da trendove dekonstruišete i prilagodite sebi i svom stilu života.

Deconstructed by Atelier Igor Todorović, pogledajte celu kolekciju

Na reviji Faktory by Boško osetila se svežini buntovnički duh, a avangardni odevni predmeti koje je publika imala priliku da vidi, namenjeni su prvenstveno devojkama i mladićima koji odvažno ističu svoju individualnost, seksepil i autentičnost. Casual kombinacije i poigravanje bojama čine najnoviju kolekciju veoma atraktivnom, bez težnje za pukom komercijalizacijom. Kreator je i ovoga puta vođen idejom da je moda naša komparativna vrednost u odnosu na druge, pa tako njegove modele karakteriše street style, animal printa i casual chic. Kako je već i naviknuta Boškova publika, on je i ovaj put priredio šou, tokom ove revije pistom su prošetale i Aleksandra Jeftanović  i Mirjana Jestrović sa decom u Boškovim modelima.  

Faktory by Boško, pogledajte celu kolekciju

 

Faktory by Boško, pogledajte celu kolekciju

Iskonski ljubitelji mode znaju da su kolekcije brenda Martini Vesto by Boško uvek prepoznatljive i inovativne. Svi odevni komadi su made-to-measure, izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, a svojim edgy dizajnom najviše privlače pažnju modno osvešćene publike. Savršeno ukrojene kreacije odišu individualnošću, a kako se poslednjih godina insistiralo na komercijalnom karakteru, svi modeli imaju upotrebnu vrednost na najvišem nivou. Bogatu modnu kolekciju, namenjenu muškarcima i ženama, neizostavno je pratioumetnički performans u kojem je Goca Tržan hodala pistom u belom odelu iz kolekcije i pevala svoj čuveni hit Haljina, dok su je pratili manekeni.

Martini Vesto by Boško, pogledajte celu kolekciju

Martini Vesto by Boško, pogledajte celu kolekciju

 Martini Vesto by Boško, pogledajte celu kolekciju

Uz sjajne modele veče je obeležilo i prisustvo brojnih javnih ličnosti.

Fotograf: Đorđe Tomić


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Treće veče BFW-a: Zvezdano veče Fashion Weeka!”


« Drugi dan – Kids&Teen Fashion Selection

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook