Treće veče 30. Fashion Selection-a/ENTERtainment

dana Apr9 2017

Treće večeri 30. jubilarnog Fashion Selectiona/ENTERtainment predstavili su svoje kolekcije dizajneri: Beka Zečević, Nemanja Pantelić, Jelena Atanasković, Opančareva kći – Marina Aleksić, Monika Varga, Milana Vojisavljević, Jana Trivanović Ilić, Jelena Ajh, Tatjana Hlavati, Barbara Čakarević, Iva Kjundžić. Prisutni su imali prilike da uživaju u koncertu benda The BestBeat.

Kreacija dizajnerke Beke Zečević

Trećeg dana 30-tog Fashion Selectiona svi koji su pozdravili I prepoznali novi koncept ENTERtaiment mogli da u uživaju u bioskopskoj projekciji biografskog filma reditelja i glumca Dona Čidla o životu i muzici neponovljivog Majlsa Dejvisa, „Majlsova najnovija pesma“.

Kao I prethodne večeri, zagrevanje za sve modne sladokusce počelo je revijama mladih dizajnera. Ovoga puta predstavljeni su radovi Milane Vojisavljević, Monike Varge, Jelene Ajh, Barbare Čakarević, Ive Kujundžić, Tatjane Hlavati, Jane Trivanović Ilić.

U centralnom programskom delu predstavljeni su radovi prof. dr Beke Zečević, Nemanje Pantelića, Jelene Atanasković I brenda “Opančareva kći”.

Modeli Beke Zečević prikazani su u novoj kolekciji za proleće – leto, pod nazivom ”Cveta”.Njena nova kolekcija inspirisana je savremenim trendom prolećnih pastelnih tonova. Inovativno I praktično spojene različite forme spojene su u ženstvene modele, sa jednim motivom koji ih vezuje – cvetnim srcem na leđima. Kao I svaki put brend BIG HUG, kreatorke prof. dr Beke Zečević odiše ljubavlju, toplinom, ženstvenošću I vedrinom. Nemanja Pantelić se u okviru 30. jubilarnog Fashion Selection-a, predstavio  kolekcijom Geo UNIQUE. I dalje je  prisutna inspiracija geometrijom, kao I igra različitih struktura materijala, ali I uticaj futurizma, kao I japanskih dizajnera. Jelena Atansković se kroz kolekciju za proleće – leto  svog brenda “Fantasia di Yeya” igra u kombinovanju materijala I boja, a inspirisana je kao i uvek ornamentima. Opančareva kći” I dalje dosledno priča svoju modnu priču oslanjajući se na različite tehnike ručnog  rada i iskustvo, koje se prenosilo generacijama, kroz tradiciju i stare zanate.

I za kraj kao I prethodne večeri usledio je najopušteniji deo ENTERtaiment-a, muzički koncert. Ovoga puta podijum je bio rezervisan za više nego uigrane momke iz sastava The Bestbeat”, tribjut benda Bitlsa. Pevali su se stari hitovi liverpulskih dečaka u kojima uživaju sve generacije.

Pogledajte kolekcije drugih dizajnera na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Treće veče 30. Fashion Selection-a/ENTERtainment”


« Novi neXt Smoothie – pametni voćni snack

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook