Tom Novy 5.decembra u Domu omladine

dana Nov24 2014

Tom Novy uspešnu karijeru gradi od 1995. godine kad je objavio svoj prvi hit singl “I House you“. Slede lokalni i međunarodni hitovi: “Superstar”, “I Rock”, “Pumpin”, i prvi album “My Definition” (2001). Singl “Take It” je proglašen za pesmu koja se najviše emitovala na radio stanicama 2004. godine. Krajem 2005. godine sa singlom “Your Body” osvaja top liste širom sveta i postaje jedan od najpopularnijih Nemačkih izvođača.

Tom Novy foto 3

Ostavlja trag radeći i za druge muzičare kao što su Backstreet Boys, Jimmy Sommerville, Joachim Deutschland, Rosenstolz, čak i za druge DJeve-  Thomilla, Moonbootica, Sander Kleinberg and Erick Morillo.

Ima mnogo razloga zašto je Tomu data čast da bude prvi Nemački DJ koji je kreirao miks kompilaciju za legendarni britanski “Global Underground” Label. Štaviše njegova “chillout” CD serija “Ocean Drive Hotel Ibiza” uspešno prolazi zauzimajući visoke pozicije na iTunes listama. 2011.godine objavljuje album sa najvećim hitovima “Retrospective” I ponovo osvaja top liste, kao i himnu za NATURE ONE “Underground People”.

tom novy dom omladine

“Radujem se dolasku u Beograd, koji mi je ostao u divnom sećanju, posebno prelepe devojke i vrhunska hrana. Znam da imate odlične DJeve, fantastičan noćni život koji se prepričava i jedva čekam da se družimo. Siguran sam da ćemo se divno provesti i plesati do zore!“ izjavio je Tom Novy koji sa nestrpljenjem čeka dolazak u Beograd.

Podršku Tomu će pružiti DJ Oysha, najtraženiji domaći DJ koji je nastupao  u svim klubovima u gradu i širom Srbije uz mnogobrojne poznate svetske DJeve. To je još jedan znak da vas čeka odlična zabava.

Karte u predprodaji po ceni od 800 din se  mogu kupiti na blagajni Doma omladine kao i na svim Eventim prodajnim mestima.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Tom Novy 5.decembra u Domu omladine”


« Premijera dramsko-plesne predstave “I konje ubijaju zar ne?”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook