Tiha borba za unikatne Classic patike je završena

dana Nov15 2014

Tiha borba za unikatne patike još uvek traje, a svako ko je ikada poželeo da ima jedinstvene patike moći će svoju ponudu da ostavi do nedelje uveče u Reebok mono brand radnji u šoping centru Ušće, ispred koje je izloženo devet intrigantnih modela. Među njima, nalaze se i patike koje su oslikali dizajner Slavimir Stojanović, umetnica Biljana Cincarević, muralista Andrej Zikić – Artez, kao i patike koje je oslikao Reebok Classic ambassador, Dj Prema.


Reebok Classic Leather licitacija

Da podsetimo, tokom trajanja 36. beogradske “Nedelje mode”, u Belexpo centru, organizovana je posebna akcija tokom koje su poznati umetnici, uživo pred publikom, oslikavali Classic Leather patike. Prve večeri “Perwoll Fashion Week”-a nastupio je dizajner Slavimir Stojanović, a publika je direktno posmatrala kako na patikama ostavlja svoje “statement”-e stvarajući unikatne modele. U oslikavanju obuće oprobao se i ljubitelj njujorške škole grafita, Dj Prema, kao i Biljana Cincarević, čiji će par obuće, kako je izjavila, privući najhrabrije, jer su leva i desna patika potpuno različite jedna od druge.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Tiha borba za unikatne Classic patike je završena”


« Nega kože tokom hladnijih dana

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook