The Royal Horse Gala “Pegaz”

dana Oct22 2014

Kombank Arena se pridružuje dešavanjima posvećenim deci i slavi Dečiju nedelju, povodom koje je od 8 -12. oktobra obezbedila promotivnu cenu ulaznica od 1500 dinara  za program The Royal Horse Gala i predstavu „Pegasus“, za svu decu i njihovu pratnju kao i razne zanimacije za mališane!

U okviru 10. Dečijeg filmskog festivala Kids festa, u periodu od 13. do 19. Oktobra u Domu sindikata, najmlađima je bila ukazana prilika da uhvate Pegaza, konja sa krilima iz predstave Royal Horse Gala u još jednoj od njegovih virtuelnih avantura, da se slikaju sa njim, podele fotografije na društvenim mrežama, nasmeju se i zabave! 

Krilati konj iz grčke mitologije “doleće” i u halu 3 Beogradskog sajma na Dečiji sajam od 17. do 19. oktobra, gde su zainteresovani mogli dobro da se zabave zahvaljujući specijalnoj mobilnoj aplikaciji, koja omogućava pojavljivanje i fotografisanje sa glavnim likom iz  predstave – Pegazom, koji ih je bar na trenutak, očarao i odveo u svet fantazije.

The Royal Horse Gala, jedinstveni akrobatski šou sa 20 veličanstvenih rasnih konja na sceni, gostovaće po prvi put u Srbiji, sa predstavom ”Pegasus” u Kombank Areni, u subotu, 25.10.2014. u 12h i 18h, i nedelju,  26.10.2014. u 12h.

Ulaznice za The Royal Horse Gala mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate, kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “The Royal Horse Gala “Pegaz””


« Linije fronta – Francusko-srpski strip

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook