Test yourself – Humanitarni događaj

dana Dec4 2014

Povodom Svetskog dana borbe protiv HIV i AIDSa, tradicionalno, treću godinu za redom, Modni svet Srbije u saradnji sa Supermarket concept store-om i grupom studenata sa različitih organizacionih i umetničkih fakulteta organizovao je humanitarni modni dogadjaj edukativnog karaktera propraćen plesom pod nazivom TEST YOURSELF. Cilj same manifestacije  bioje okupljanje što većeg broja mladih na jednom mestu radi edukacije o prevrenciji i zaštiti od ove opake bolesti.

Test yourself - Humanitarni događaj

Na modnoj reviji predstavili su se VILLENA VISCARIA, TAMARA PAVIĆEVIĆ, OLJA STOJANOVIĆ, KATARINA MILOJKOVIĆ, ANA TARA RADONJIĆ, PETRA ZORICA, ZORICA KOSTIĆ, MARIJA POGUBEROVA, NIKOLA DJURIĆC, BUNDE STEVANOVIĆ I dizajnerka nakita JOVANA BRANIĆ. Takodje, samoj manifestaciji prudružila se i plesna škola EVOLUTION, TDA crew, krump i b-boy timovi, koji će svojim plesom upotpuniti ovaj dogadjaj.

Na velikom after party-ju podrška stiže od DJeva DIVOLLY & MARKWARD! Drustvo će gostima praviti i Red Bull wingsice!

Neki od modela koji će nositi kreacije su glumica Jelena Gavrilović, modni fotograf i pevač Stefan Koković kao i mnogi drugi.

Na samom dogadjaju odrzaće se prodaja odeće i nakita koju su donirali učesnici ovog dogadjaja, a prikupljeni novac biće doniran u programe prevencije.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Test yourself – Humanitarni događaj”


« Završen V BAFE: novi dizajneri osvajaju region

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook