Telo kao instrument

dana Sep16 2018

Za grupu Alice in WonderBand septembar donosi lep jubilej i jednu pretpremijeru: 21. 09. na sceni Kosmodrom, Dorćolsko narodno pozorište, biće 50. igranje predstave “Da i Re, telo kao instrument”. Nagrađivana predstava je imala veliki uspeh u zemlji, regionu (Crna Gora, BIH) i inostranstvu (Francuska, Italija, Nemačka, Austrija).

Režiju potpisuje Višnja Obradović, za kostim je zadužen “Lutkart”, a za stajling “Beastic”. Izvođači su Ana Vrbaški i Marko Dinjaški. Predstava u Beogradu gostuje 21. i 22. 09. u Dorćolskom narodnom pozorištu, scena Kosmodrom, Solunska 24, od 20.30 h.

Novi projekat „Rikataka tur“ je predstavljen na Piano city Novi Sad festivalu. Ovaj performans plešućeg orkestra donosi muziku sa Balkana, te nepokorne regije nepravilnih ritmova i raznovrsnih muzičkih tradicija. U oktobru će gostovati u Beogradu, Novom Sadu i Subotici. Posle uspešnog nastupa na ceremoniji otvaranja, pored Nade Kolundžije i Slobodana Trkulje, najavljen je nastup za zatvaranju Kulturnog kaleidoskopa Fondacije Novi Sad 2021 krajem septembra.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Telo kao instrument”


« Svečano otvoren 52. BItef festival

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook