Tamara Paun predstavila kolekciju za proleće/leto 2018

dana May30 2018

Modna dizajnerka i umetnica, Tamara Paun, koja je revijom na nedavno održanom Belgrade Fashion Week-u prezentovala svoju kolekciju za proleće/leto 2018, ovoga puta predstavlja editorijal koji prati celu kolekciju.

Aktuelnu kolekciju karakterišu ekstravagantni oversize krojevi, elegantnog i ženstvenog šika, čiste svedene forme oplemenjene lepršavim elementima. Dominiraju zemljane boje u raznim nijansama sa žutim, plavim i koralnim detaljima. Široke pantalone, neobični prsluci, dugačke tunike, suknje i bluze bili su u fokusu Tamarinog rada ove, ali i naredne sezone.

Editorijal koji ovoga puta Tamara predstavlja, radio je kreativni tim koji čine art direktor i stilista, Adela Damjanović i fotograf Marko Vulević, frizure je radila Đuka Ivanović, a šminku Željka Janković. Lice ove kampanje je Teodora Pejić.

Ono što radi na polju mode i modnog dizajna Tamara potpisuje kao La Paun, a sve ove modele možete pronaći u ateljeu Alternativa u Belgrade Design Distriktu (Čumićevo sokače) i FAB Living konceptu u Krunskoj 50 u Beogradu. Tamara Paun živi i radi na relaciji Nemačka – Italija – Srbija.

‘La Paun je je moj modni izraz, koji je plod ljubavi prema umetnosti i modi, inspirisan bojom i oblikom svesti o trenutku, u trenutku, posut autentičnim doživljajem vizuelnog” – kaže Tamara.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook strani.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Tamara Paun predstavila kolekciju za proleće/leto 2018”


« “Kad nestane tlo..” prva samostalna izložba Ivane Bašić u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook