Taksi koji morate zaustaviti!

dana Apr3 2015

​​U narednom periodu beogradskim i novosadskim ulicama provozaće se jedan sasvim neobičan taksi koji će pripadnice nežnijeg pola prosto obožavati! Kada vidite vozilo na kome piše Serbia Fashion Week, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerka Inglota koja će vas ulepšati i posavetovati o načinima i trikovima šminkanja. A kada budete izlazili iz taksija, dobićete i poklone u vidu paketića sa Inglot šminkom. Serbia Fashion Week taksi moći ćete da zaustavite na ulicama Novog Sada od 4. do 12. aprila, a u Beogradu od 11. do 18. aprila.

Serbia Fashion Week Taxi

 Festival mode i dizajna Serbia Fashion Week je istu akciju organizovao i prošle godine, u oktobru.  Tada je vladala prava pomama za najlepšim taksijem u gradu, pa su dame „pravile zasede“ na ulicama kako bi ga zaustavile. Stoga ovoga puta dajemo i jednu preporuku: da biste znale gde da ga potražite, u toku trajanja akcije pratite oficijelnu Fejsbuk stranicu Serbia Fashion Weeka gde ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

Inglot

Nekoliko dana po završetku ove atraktivne akcije, 21. aprila u Novom Sadu počinje nacionalna nedelja mode gde ćete imati priliku da uživate u novim kreacijama preko 50 dizajnera među kojima su Emerik Fransoa, Andrea Lazari, Dielmar, Ozlem Suer, Mi-Ro, Marija Šabić, Zvonko Marković, Mladen Milivojević Baron, Bata Spasojević, Vasilije Kovačev, Milena Radović, Marina Mićanović, Danijela Božić, Boško Jakovljević… Vežite se, krećemo!
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Taksi koji morate zaustaviti!”


« Baushtellë Balkan Temple

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook