Takmičenje za mlade dizajnere – Perwoll new generation 2016.

dana Mar2 2016

U toku je takmičenje za mlade dizajnere PERWOLL NEW GENERATION 2016. koje će se održati u sklopu 36. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO krajem marta/početkom aprila!

PERWOLL NEW GENERATION 2016

Pobednik takmičenja će osvojiti nagradu od 1000 evra, a rok za prjavu je 01.03.2016. Na takmičenje su mogu prijaviti svi oni koji mogu potvrditi završetak tehničke obuke u modnom dizajnu (krojači, itd), odnosno školovani modni dizajneri i talentovani pojedinci, umetnici i kreativci različitih struka između 19 i 29 godina – samostalni autori ili grupa od dva člana. Na takmičenje se ne mogu prijaviti oni koji su svoju odeću prodavali u maloprodajama, ali mogu oni koji su ju prodavali samostalno (showroom, buvljaci…).

Takmičenju mogu pristupiti svi studenti studija tekstilnog i modnog dizajna i komplementarnih modnih škola/fakulteta iz cijele BiH, bez obzira na status (redovni, vanredni) i godinu pohađanja studija, te studenti koji su diplomirali u poslednje četiri godine.

Teme ovogodišnjeg PERWOLL NEW GENERATION 2016. takmičenja su: 1. FASHION A LOOK BACK -“NAZAD U PROŠLOSTI” koja takmičare poziva da se osvrnu na bilo koji period iz prošlosti po želji. Tema 2. FASHION FORWARD – “NAPRIJED U BUDUĆNOSTI” u okviru koje se takmičari mogu pozvati na nešto avangardno i inovativno. Za obe teme, proizvoljno je da li je kolekcija nosiva ili avangardna, bitno je da je u okviru teme.

Prijava za takmičenje mora sadržati:

  • Kratku biografiju o autoru/autorima, podatke o datumu rođenja, studenti – potvrdu fakulteta/škole o školovanju, diplomirani studenti – kopiju diplome, informacije o proteklim izlaganjima radova (ukoliko ih je bilo), kontakt informacije;
  • Min. 3-5 skica jedne odabrane tematike /ili max. 6-10 skica kolekcije za obje tematike (po Vašem izboru);
  • Skice svih modela trebaju biti u boji te sadržavati detaljan opis modela i tkanine. Skice se šalju isključivo u .jpg formatu u elektronskoj formi.
  • Kratki opis kolekcije / materijali koji će se koristiti za izradu iste /odabir tematike kolekcije po vašem izboru.

Potrebni materijali šalju se u elektronskoj formi na email:
bhfashionweek.info@gmail.com (za Natječaj za mlade dizajnere – PERWOLL New Generation 2016),  a za dodatne informacije možete se javiti u inbox FB https://www.facebook.com/ModnaAgencijaABCModels s naznakom Za NATJEČAJ Perwoll New Generation 2016.
Nakon što dostavite biografiju i kontakt informacije dobićete dodatne informacije o takmičenju i pravilima.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Takmičenje za mlade dizajnere – Perwoll new generation 2016.”


« Nova premijera Mikser teatra “Laura, molim te”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook