Svetski događaj održan u Beogradu: NMD putovanje

dana Mar19 2016

Za NMD putovanje i najbolju žurku u gradu ulaznica je bila adidas pasoš. Reka urbanih, kreativnih mladih ljudi slivala se ka Studentskom kulturnom centru na promociju patike o kojoj priča ceo svet. Boarding pass i check-in pečat bili su dovoljni da njihovo NMD putovanje počne i da se upoznaju sa patikom za ljude sa stilom, koji istražuju i osvajaju nove destinacije.

adidas NMD putovanje

NMD je već ušao u urbani život Beograda, a u patikama svetskih putnika i sa pasošem u ruci u SKC pristigli su Bojan Perić, Slaven Došlo, Petar Benčina, Jelisaveta Orašanin, Marija Kilibarda, Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Vuk Brajović, Marko Mandić, Škabo, Miša Obradović, Nebojša Babić, Tamara Kučan, Vanja Milićević, Vanja Bahilj, Biljana Obradović i fudbaleri Partizana: Bojan Šaranov, Darko Brašanac, Nebojša Kosović, Miroslav Bogoslovac, Alen Stevanović, košarkaš crno-belih Darel Vilijams i fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez, kao i mnoge druge poznate ličnosti.

Ana Štajdohar i Nikola Demonja

Bojan Perić

Fudbaleri Partizana

Jelisaveta Orašanin

Marija Kilibarda i Vanja Bahilj (Koza na štiklama)

Miša Obradović

Nebojša Babić sa kćerkom

Petar Benčina

Džozef Uin, Dejan Petrović, Ivana Jorović, Vuk Brajović

Sjedinjujući nasleđe legendarnog adidas Originals brenda i tehnologije poslednje generacije, NMD patike su dizajnirane za ljude koji vole da upoznaju nove kulture, gradove, za avanturiste, kao i sve one koji uživaju u životu bez ograničenja, nesputanog duha.

Upravo je taj avanturistički stil života u Srbiji uhvaćen kroz objektiv mladih urbanih fotografa Katarine Batute Višekrune, Uroša Višekrune, Nemanje Maraša i Nemanje Glumca. Neotkriveni delovi urbanih sredina Srbije ovekovečeni fotografijama ovih mladih talentovanih umetnika dali su poseban pečat događaju u Studentskom kulturnom centru.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Svetski događaj održan u Beogradu: NMD putovanje”


« Nivea Baby Puzijada

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook