Svetska muzička atrakcija POSTMODERN JUKEBOX u decembru u Štark Areni!

dana Jun20 2018

Viralna “vintidž” pop senzacija, Postmodern Jukebox, nastupiće u Štark areni 12. decembra 2018. kao uvod u prednovogodišnje raspoloženje.  Ovaj popularni bend je na turneji  sa svojim karnevalom i nosi naziv “Povratak u crno i belo”.  

Postmodern Jukebox  šou predstavlja bend pun talentovanih muzičara, zajedno sa omiljenim pevačima i brojnim iznenađenjima. Bilo koji fan benda  može reći da iskustvo na njihovim nastupima nikada nije dva puta isto, nove pesme i različite kombinacije članova daju jedinstveni obrt svakom koncertu. Postmoderni Jukebox  poznat je po svojim jedinstvenim obradama savremenih pop hitova i prepoznatljivom retro pop stilu.

Multi-talentovani kolektiv reinterpretira savremene pop, rock i R&B hitove u stilu prošlih vremena, od svinga preko ragtajma do Motauna ili, kako to naziva kreator Skot Bredli,  stvaraju “pop muziku u vremenskoj mašini”. Osnovan od strane Bredlija 2009. godine, Postmodern Jukebox  počeo je da zabavlja 3,3 miliona gledalaca na svom YouTube-u kanalu, dok na Facebooku broji više od 1,5 miliona fanova.

Za one koji su čuli za Postmodern Jukebox i znaju ih na osnovu video klipova, nastup uživo biće iskustvo na potpuno drugom nivou. To je burna zabava kojom bi se 20-ih ponosio Veliki Getsbi, pomešana sa sving noćima 60-ih, začinjena sa malo soula i klasičnog roka koji će učiniti da publika cele noći tvistuje ili tverkuje – zavisno od toga u kojim periodima je njihovo raspoloženje. Postmoderna Jukebox turneja je jedinstvena mešavina talenata i ličnosti koji čine šou uvek zabavnim i konstantno svežim i uzbudljivim. Ulaznice u prodaji od četvrtka 21. juna na blagajnama Štark arene, Bilet centra, CS Eventim i online na www.starkarena.co.rs.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Svetska muzička atrakcija POSTMODERN JUKEBOX u decembru u Štark Areni!”


« Premijere na kraju 20.sezone Madlenianuma

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook