Suzana Peric predstavlja kolekciju za vencanja na 10. Belgrade Wedding Show

dana Nov29 2019

Posle velikog uspeha na “Milano Fashion Weeku”, gde je za kolekciju “La Perla Bianca“ dobila prestižnu nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera, modna kreatorka Suzana Perić predstaviće svoju novu kolekciju za venčanja na predstojećem 10. „Belgrade Wedding Show“ koji se 7. i 8. decembra održava u hotelu Hilton u Beogradu.

Kolekcija za venčanja nastala je na istom talasu inspiracije kao i pobednička kolekcija iz Milana, a čine je kreacije koje imaju strukturu školjke i asociraju na miris morske soli i mističnost pučine. Tradicija rafinirane ručne izrade, kvalitet i prepoznatljivost, glavne su odlike novih modela.

Pored ovoga, na jubilarnom „Belgrade Wedding Show“ parovi koji planiraju uskoro da započnu bračni život i zanimaju ih svetske tendencije u oblasti venčanja, na jednom mestu moći će da se upoznaju sa onim šta su ostali modni dizajneri, saloni venčanica, zlatare, poslastičarnice, prostori za venčanja, aranžeri, dekorateri, cvećare i „wedding“ planeri pripremili za 2020. godinu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Suzana Peric predstavlja kolekciju za vencanja na 10. Belgrade Wedding Show”


« Međunarodna konferencije o nekretninama Balkans Property Forum 2019

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook