Sugarfree novi brend na našem tržištu

dana Oct29 2014

Ako ovih dana odete do Zira centra, bićete u mogućnosti da se upoznate sa novim brendom, koji je definisan kao fashion imperativ casual mode „Sugarfree“. U Beograd dolazi posle modnih prestonica kao što su Atina, London, Dubai i Moskva.

Misija “Sugarfree” brenda je da žena uvek dobro izgleda i da se dobro oseća, od trenutka kada ustane iz kreveta do trenutka kada ode na spavanje.  Dizajn je inspirisan užurbanim  životom žene današnjice. Kao rezultat misije i inspiracije, nastale su kolekcije luksuznih trenerki i lagane svakodnevne gardarobe, ženstvene  spavaćice i ogrtači kao i zavodljiv  veš, sportski komadi, trendi majice, atraktivni kupaći kostimi i upadljivi aksesoari. Posebna pažnja je posvećena detaljima i svaki komad odiše kvalitetom.

“Beograd je naširoko poznat kao grad lepih žena, tako da smo sigurni da će Sugarfree biti deo svakog ženskog garderobera. Takođe smo uvereni da će brend biti prepoznat od strane ženske populacije kao jedan od najatraktivnijih brendova casual mode” poručuju iz Sugarfee-a.

Prva radnja je svečano otvorena u petak 24. Oktobra, u Zira centru, uz prisustvo mnogobrojnih ličnosti iz javnog života: Srđana Đokovića, Ive Štrljić, Igora Lazića-  Niggora sa devojkom Suzanom Pažin, Jelene Gajšek , Marine Kotevski, Dr. Feelgooda, Sanje Papić i mnogih drugih.

Utisci prisutnih su bili da je ovo brend koji casual modu podiže na viši nivo i da je moguće osećati se i lepo i udobno.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Sugarfree novi brend na našem tržištu”


« Treće veče 36. Perwoll Fashion Week-a

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook