Style.rs vam poklanja karte za projekciju filma “Izuzetno putovanje jednog fakira”

dana Sep17 2018

Delimo 2×2 karte za projekciju filma “Izuzetno putovanje jednog fakira” za utorak 18. septembra, bioskop Tuckwood (Beograd). Sve što je potrebno da uradite je da nam pošaljete vaše ime i prezime na mejl info@style.rs. Najbrži će osvojiti karte!

Reč je o živopisnoj, avanturističkoj priči o mladom mađioničaru iz Mumbaija i njegovoj avanturi po svetu. Film koji je sniman širom sveta, predstavlja publici na jedan nov i specifičan način različite kulture, prelepe predele, nacionalno nasleđe različitih zemalja, i sve to kroz priču o ljubavi, snovima, lepoti, zabavi. Glavnu ulogu tumače indijska zvezda Danuš i evropska glumica Berenis Bežo, sa Erin Morijarti i drugima, u režiji Kena Skota.

***

Dibitnici su Milica Bogdanović i Ljubinka Petrović. Čestitamo! Uživajte u projekciji!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: nagradne igre | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Style.rs vam poklanja karte za projekciju filma “Izuzetno putovanje jednog fakira””


« Besplatne konsultacije o studiranju u inostranstvu 2. oktobra u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook