Style.rs i fondacija “Podrži život” – deseti poslednji video “Šajkača”

dana Dec8 2018

Projekat Style.rs portala i humanitarne fondacije “Podrži život” nastao je sa idejom kako bi se pomoglo najugroženijima ali i pokrenuli čitaoce portala da takođe podrže humanitarne akcije. Predstavljaćemo vam kratke video klipove sa zanimljivim kulturnim, istorijskim i životnim činjenicama.

Video klipovi su upravo i osmišljeni kako da na zanimljiv i edukativan način podsetimo naše čitaoce koliko su ovakve akcije bitne. Predstavljamo vam naš poslednji deseti video, u saradnji sa humanitarnom fondacijom “Podrži život”, o srpskoj nacionalnoj kapi povodom 100 godina od završetka Prvog svetskog rata i proboja Solunskog fronta. Izrađivali su je od materijala “šajak” i vune. Preporučivalo se da se nosi tokom cele godine jer je držala konstantnu temperaturu glave. Logično bi bilo da je dobila ime po materijalu od kog je sačinjena ali nije. Pogledajte naš deseti video “Šajkaća”.

Pošaljite SMS na 5757 i donirajte 100 dinara našoj deci! Donaciju možete izvršiti i uplatom na račun.

Dinarski tekući račun: 205-999-98 Devizni tekući račun: 0070800039876 IBAN RS35205007080003987695

Podrži život!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: humanitarne akcije | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Style.rs i fondacija “Podrži život” – deseti poslednji video “Šajkača””


« NOVO od brenda NIVEA Baby: My first creme

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook